Hair, Skin & Nails (30 tab.)

 / 4.7 24 vélemény
VitaKing Hair, Skin & Nails 30 tab.
Ár: 1 590 Ft
Egységár: 53,00 Ft/tab.
Darabszám:
Kosárba teszem


Termékleírás összecsukása »

Haj, bőr, köröm komplex (30) - Vitaking Hair, Skin & Nails

Speciálisan a szép és egészséges haj, bőr, köröm megtartására, illetve az ezeken a területeken kialakuló problémák kezelésére szolgáló készítmény.

A tabletta hatóanyagai kedvező hatást fejtenek ki a bőr állapotára, a haj minőségére és a körmök szilárdságára.

Szedését a normál multivitamin adagján felül javasolják. Dobozonként egyhavi adagot tartalmaz, így nagyon gazdaságos, és kiváló ár-érték arányú készítmény.

OÉTI bejegyzési szám: 9006/2011

Napi ajánlott mennyiség:

1 tabletta

A felhasználási javaslatban megadott mennyiséget ne lépje túl! A termék nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot. A doboz gyermekek elől gondosan elzárva tartandó!

Termékleírás összecsukása »Kérdések

Kérdés
2017-01-18
Szoptatós anyukák is szedhetik??

válasz
2017-01-19
Szia!

Igen, nyugodtan.

Vevővélemények

Nagyon jó
2017-02-05
Hajhullás miatt vásároltam meg, mely már az első doboz szedése közben mérséklődött. A második doboz megkezdésekor tűnt fel, hogy sokkal gyorsabban nő a hajam és egészségesebb is.
Hatásos
2015-08-29
Barátnőmnek vásároltam, elmondása szerint a haja és a körmei is erősebbek lettek. Korábban gyakran beszakadt, vagy kettévált a körme, főleg amikor festette is. Amióta ezt szedi megerősödött a körme. Ő is multivitaminnal étkezéssel együtt szedi, árban is kiváló.
nagyon jo
2016-03-04
Barátnőmnek rendeltem, mert mostanában elég sokat panaszkodott a haja miatt. Nem vagyok egy nagy szakértő, de tény hogy szebb és erősebb lett neki, nem olyan szalmaszálas a hajvége. Már lassan elfogy, de biztos hogy rendelünk még, olcsó és hatásos nem is kell több:)
Tényleg hat
2016-12-17
Máskor is rendeltem belőle. Tényleg hat nincsenek fehér foltok a körmömön, anyukámnak elmúlt a hajhullása.
Hatásos
2017-07-21
Sokadszorra veszem meg, kifejezetten hatásosnak tartom. A hajam sokkal erősebb, jobb a tartása, jóval kevesebb marad a hajkefében. A körmömön is javulást tapasztaltam, nehezebben törik le és gyorsabban nő. Egyedül a bőrömön nem vettem észre változást, de ettől még ajánlom!
Remek!
2017-10-27
Munkámból kifolyólag rengeteget éjszakázom, és ez leginkább az arcbőrömön látszik. Állandóan száraz és foltos volt, nem győztem krémezni. Gondoltam teszek ezzel a termékkel egy próbát, és már néhány nap után nem volt szükségem arckrémre. Teljesen megszűnt a bőrszárazságom! A fésűben is kevesebb hajszál marad reggelente. A körömnél nem tapasztaltam változást, de azzal eddig sem volt semmi problémám. Maximálisan elégedett vagyok ezzel a termékkel.