K2 Forte-Osteo MAX kálciummal (30 kap.)

 
QuantumPharma K2 Forte-Osteo MAX kálciummal 30 kap.
Ár: 3 810 Ft
Egységár: 127,00 Ft/kap.
Nem rendelhető!


Termékleírás összecsukása »

K2 Forte-Osteo MAX

Az ÚJ K2 Forte-Osteo MAX a csontok támogatására.

MenaQuinon-7 a K2 vitamincsalád tagja segíti a kalcium csontszerkezetbe való beépülését.

A K2 Forte-Osteo a K-vitamin családhoz tartozó K2 vitamint tartalmaz, mely növényi forrásból származik és a természetben ritkán fordul elő. Az összetevők hozzájárul a csontok normális szerkezetének kialakításához és megtartásához. Az eddigi vizsgált formák közül csak a K2 Forte-Osteo MAX-ban megtalálható K2 vitamin (MQ-7) bizonyult optimálisnak a napi egyszeri 50 microgrammos adagolásban.

Sokáig csak egyféle K-vitamint ismertünk. Ma már tudjuk, hogy a K-vitaminok családjába tartoznak a menaquinonok is. A K-vitaminnak fontos szerepe van egy osteokalcin nevű fehérje aktiválásában. Ez a fehérje pedig az a molekula, mely megköti a kalciumot és beépíti a csontok támasztó erejét adó kristályrács-szerkezetbe. A csontok normális szerkezetének megtartásához sokat tudunk tenni a megfelelő étrendben biztosított kalcium és D-vitamin bevitellel. Mivel a menaquinonok a természetben ritkán fordulnak elő és instabilak, megnövekedett igény esetében pótlásuk szükségessé válhat. A K2 Forte-Osteo Menaquinon 7-et, azaz K-vitamint és a kalcium felszívódását segítő D-vitamin t tartalmaz.

Adagolás:

napi 1 x 1 tabletta szedése ajánlott felnőtteknek. Gyermekeknek nem ajánlott.

A fogyasztó az ajánlott napi mennyiséget ne lépje túl! Az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a vegyes étrendet és az egészséges életmódot!

A készítmény nem használható egyedüli tápanyagforrásként!

Figyelmeztetés: Terhes és szoptató kismamák valamint egyéb gyógyszert szedők konzultáljanak háziorvosukkal a készítmény használata előtt!

Véralvadás-gátlót szedők ne lépjék túl a napi mennyiséget és konzultáljanak kezelő orvosukkal.

Ellenjavallat:

Szójával szembeni érzékenység esetén nem javasolt.

Tárolás:

a termék száraz, hűvös helyen, gyermekektől gondosan elzárva tartandó.

Termékleírás összecsukása »Kérdések


Vevővélemények