Változókori Komfort (30 kap.)

 
PharmacoIdea Változókori Komfort 30 kap.
Ár: 3 385 Ft
Egységár: 112,83 Ft/kap.
Darabszám:
Kosárba teszem


Termékleírás összecsukása »

Változókori Komfort

  • Lenmag-, Orvosi Zsályalevél- és Szójabab kivonat, Resveratrol, Kalcium, Magnézium és
  • egyéb ásványi anyagok, vitaminok
  • A menopauza okozta nyugtalanság és hőhullámok enyhítésére
  • Hozzájárul a hormonális aktivitás szabályozásához, a normál pajzsmirigy funkciókhoz
  • Támogatja a normál pszichológiai funkciókat és az idegrendszer normális működését

VÁLTOZÓKORI KOMFORT étrend-kiegészítő

LENMAG-, ORVOSI ZSÁLYALEVÉL- és SZÓJABAB kivonat, RESVERATROL, KALCIUM MAGNÉZIUM és egyéb ásványi anyagok, vitaminok

Az ORVOSI ZSÁLYA kivonat hozzájárul a jó közérzet fenntartásához a menopauza alatt és enyhíti az éjszakai izzadást. Az RESVERATROLnak köszönhetően hozzájárul a menopauza kellemetlen tüneteinek csökkentéséhez. A LENMAGban található LIGNÁNOK ösztrogénszerű hatással bírnak, így enyhítik a nyugtalanságot, hőhullámokat, csökkenti a húgyúti irritációt és az inkontinenciát, ezáltal jelentősen javítják az életminőséget a menopauza alatt.

A KALCIUM, K- és D-vitamin hozzájárulnak a normál csontozat fenntartásához. A KALCIUM, a JÓD, a B5-, B6-, B12- és C-vitaminok hozzájárulnak a normál energiahozamú anyagcseréhez. A B5- és B9-vitaminok hozzájárulnak a normál szellemi teljesítményhez. A JÓD, a B6-, B12- és C-vitaminok hozzájárulnak az idegrendszer normál működéséhez és a normál pszichológiai funkciókhoz.

A B5-, B6-, B12- és C-vitaminok hozzájárulnak fáradtság tüneteinek csökkentéséhez. A C-, E- vitaminok hozzájárulnak a szervezet oxidatív stresszel szembeni védekezéséhez. A SZELÉNhozzájárul a haj és a bőr egészségének fenntartásához. Az A-, B6-, B9-, B12-, C- és D-vitaminokhozzájárulnak az immunrendszer normális működéséhez. A B6-vitamin hozzájárul a hormon aktivitás szabályozásához.

B5-vitamin hozzájárul a szteroid hormonok, a D-vitamin és egyes neurotranszmitterek normál szintéziséhez és anyagcseréjéhez. A JÓD hozzájárul a pajzsmirigy hormonok normál szintéziséhez és a normál pajzsmirigy funkcióhoz. A JÓD és az A-vitamin hozzájárul a bőr egészségének fenntartásához, az A-vitamin pedig a normál nyálkahártyák fenntartásához.

Fogyasztási javaslat:

1x1 kapszula naponta, ajánlott étkezések közben vagy után fogyasztani.

Termékleírás összecsukása »Kérdések


Vevővélemények