Opti-Men (90 tab.)

 / 4.5 4 vélemény
Optimum Nutrition Opti-Men 90 tab.
Ár: 6 900 Ft
Egységár: 76,67 Ft/tab.
Nem rendelhető!


Termék más kiszerelései

Termékleírás összecsukása »

Opti-Men - Több mint multivitamin!

A vitaminok és esszenciális ásványi anyagok törpepálmával (saw palmetto), nyers osztrigával, likopénnel, szagtalan fokhagymával, stb.

Az Optimum Nutrition Opti-Men tartalmazza a legfontosabb vitaminokat és ásványi anyagokat, továbbá rengeteg különböző gyógynövény és egyéb férfiak számára fontos összetevő is megtalálható benne.

A multivitamin- és ásványi anyag- kiegészítők talán a legfontosabb táplálék-kiegészítők egy testépítő vagy sportoló számára.

Ahhoz, hogy az ember szervezete optimálisan működjön, rengeteg különböző létfontosságú tápanyagot kell fogyasztania. Ha ezen létfontosságú vitaminok és ásványi anyagok egyikéből is hiány lép fel, az gátolja a metabolizmus folyamatait, nem lesz optimális annak hatékonysága, és rosszabb lesz az egyén teljesítménye. Ez pedig nem valami jó! A nagy hatékonyságú multivitamin/multi ásványi anyag formula szedése biztosítja azokat a feltételeket, amelyek elengedhetetlenül szükségesek a több ezer metabolikus reakcióhoz.

Sokan alábecsülik ezek jelentőségét. Azt gondolják, hogy mivel ettől nem lesz egyből 5 kilóval több izom az emberen, nem is érdemes szedni. De van itt valami, amit feltétlenül meg kell jegyezni. Ha a szervezetednek nélkülöznie kell ezen létfontosságú vitaminok és ásványi anyagok közül akár egyet is, annak a szervezetedben több mint ezer kémiai és enzimfolyamat látja kárát. Minden egyes vitamin és ásvány több ezer biokémiai reakcióért felelős, beleértve a hormonképzést is. Ami pedig a legfontosabb!!! Ha nem szedsz valami jó multivitamin és ásványi anyag formulát, soha nem éred el, amit elérhetnél.

Használati utasítás:

Ha az orvos vagy képesített táplálkozási szakember másképp nem rendeli, táplálék-kiegészítőként szokásos napi adagja 2 tabletta.

Termékleírás összecsukása »Kérdések

Kérdés
2015-06-27
Sziasztok! Egy nagyon jó minőségű multivitamint keresek, meg mondom őszintén nem végzek kemény edzéseket, és igazándiból csak a hétköznapi fáradékonyság legyőzéséhez keresek valami nagyon jó készítményt. Elég intenzív szellemi munkát végzek napi 12 órában, és állandóan fáradtsággal küszködök. Szedhetem ezt a készítményt, vagy inkább valami mást ajánlotok?! Előre is köszönöm a segítséget.

válasz
2018-02-05
Szia!

Szerintem a Multivitamin for Men egy sokkal olcsóbb és jobb választás.

Vevővélemények

2016 Legjobb Multivitamin for Men
2017-01-06
Optimum Nutrition Opti-Men van egy erős, kiegyensúlyozott és hatékony napi egyszeri multivitamin a férfiak. Kombinációját használja több mint 75 hatóanyagok, hogy a sportolók és a testépítők optimalizálják az egészségüket, és eléri a fitness céljait. A nagy teljesítményű keverék vitaminok, ásványi anyagok, aminosavak, antioxidánsok és növényi kivonatok teszik Opti-Men teljes és kiegyensúlyozott termék az egészség és a jó közérzet a férfiak. Főbb jellemzők: Nagy ár-érték arány Könnyen veszi 22 vitaminok és ásványi anyagok Több mint 75 hatóanyagok Segít megőrizni a testi egészség Fogalmazott az aktív férfiaknak Növeli az sportteljesítményt Stimulálja az izomnövekedést Támogatja a prosztata, szív és a szem egészségét Felgyorsítja gyógyulási idő Készítette Optimum Nutrition, az egyik legjobb márka az iparágban 1,000mg szabad aminosavak hogy segítsen javítási izmok Vegye egész nap, hogy optimalizálja a tápanyag-felvétel Erőteljes B-komplex vitaminok energia