Opti-Men (180 tab.)

 / 5.0 2 vélemény
Optimum Nutrition Opti-Men 180 tab.
Ár: 11 900 Ft
Egységár: 66,11 Ft/tab.
Darabszám:
Kosárba teszem


Termék más kiszerelései

Termékleírás összecsukása »

Opti-Men - Több mint multivitamin!

A vitaminok és esszenciális ásványi anyagok törpepálmával (saw palmetto), nyers osztrigával, likopénnel, szagtalan fokhagymával, stb.

Az Optimum Nutrition Opti-Men tartalmazza a legfontosabb vitaminokat és ásványi anyagokat, továbbá rengeteg különböző gyógynövény és egyéb férfiak számára fontos összetevő is megtalálható benne.

A multivitamin- és ásványi anyag- kiegészítők talán a legfontosabb táplálék-kiegészítők egy testépítő vagy sportoló számára.

Ahhoz, hogy az ember szervezete optimálisan működjön, rengeteg különböző létfontosságú tápanyagot kell fogyasztania. Ha ezen létfontosságú vitaminok és ásványi anyagok egyikéből is hiány lép fel, az gátolja a metabolizmus folyamatait, nem lesz optimális annak hatékonysága, és rosszabb lesz az egyén teljesítménye. Ez pedig nem valami jó! A nagy hatékonyságú multivitamin/multi ásványi anyag formula szedése biztosítja azokat a feltételeket, amelyek elengedhetetlenül szükségesek a több ezer metabolikus reakcióhoz.

Sokan alábecsülik ezek jelentőségét. Azt gondolják, hogy mivel ettől nem lesz egyből 5 kilóval több izom az emberen, nem is érdemes szedni. De van itt valami, amit feltétlenül meg kell jegyezni. Ha a szervezetednek nélkülöznie kell ezen létfontosságú vitaminok és ásványi anyagok közül akár egyet is, annak a szervezetedben több mint ezer kémiai és enzimfolyamat látja kárát. Minden egyes vitamin és ásvány több ezer biokémiai reakcióért felelős, beleértve a hormonképzést is. Ami pedig a legfontosabb!!! Ha nem szedsz valami jó multivitamin és ásványi anyag formulát, soha nem éred el, amit elérhetnél.

Használati utasítás:

Ha az orvos vagy képesített táplálkozási szakember másképp nem rendeli, táplálék-kiegészítőként szokásos napi adagja 3 tabletta.

Termékleírás összecsukása »Kérdések

Kérdés
2015-08-15
65kg vagyok, 34 éves. Nem gyúrok, viszont kemény fizikai munkát végzek. Ehhez nézek multivitamint, két versenyző maradt ringben. Az egyik a Mega Daily One, másik az Opti-Men. Utóbbinak jobbnak tűnik az összetétele, nincs tele oxidokkal, amik tudomásom szerint fel se nagyon szívódnak. Viszont háromszor drágább a Daily One-nál. Kérdésem az, hogy megéri-e az Opti a felárat, vagy ár/értékben a Daily One jobb? Szednék mellé Vitalherb Mg-Ca-Zn kapszulát is, amiben jól felszívódó Mg-Ca van, mivel ahogy nézem, utóbbiak nem erőssége egyik kinézett multivitaminnak sem. Daily vagy Opti? Ez lenne a nagy kérdésem...

válasz
2018-02-05
Szia!

Mega Daily One Plus, mellé Calcium-Magnesium, ezres C-vitamin, egyszeri kiadásnak kicsit drágább, de hogy sokkal többet érsz vele, az nem kérdés.

Vevővélemények

Elégedett vagyok
2015-08-06
3 hónapja fogyasztom és sokkal energikusabb vagyok, kevésbé fáradok el, kipihentebben ébredek. Napi 2 tabit szedek belőle, mellé B-100-at is, mert az számomra kevés benne + kiegészítem citrát típusú Ca és Mg-al is. A többi kielégítő mennyiség, bár a vasat hiányolom még belőle. Így hasznos mellé egy Chela-Ferr Bio-Complex. ;)