Vita-Min for Women (30 kap.)

 
Olimp Sport Nutrition Vita-Min for Women 30 kap.
Ár: 1 105 Ft
Egységár: 36,83 Ft/kap.
Nem rendelhető!


Termékleírás összecsukása »

VITAMIN FOR WOMAN

TELJES SPEKTRUMÚ MULTIVITAMIN NŐKNEK!

Az OLIMP NUTRITION VITA-MIN PLUS For Women egy kimondottan nőknek kifejlesztett vitamin és ásványi anyag formula, mely teljes mértékben fedezi a női szervezet esszenciális tápanyagszükségletét, így kirobbanóan jó közérzetet, vitalitást, fizikai ás szellemi teljesítőképességet garantál!

A VITA-MIN PLUS Ÿ For Women antioxidáns keveréke (A, E, C-vitamin), B-vitamin komplexe és ásványi anyag keveréke (cink, szelén, vas, réz, kalcium, magnézium, jód, króm) pajzsként védi a női szervezetet a környezeti bántalmaktól, biztosítja az anyagcsere-folyamatok zavartalanságát, a szív- és érrendszer, az ideg- és izomrendszer egészséges működését, a bőr, a haj, a körmök egészségét!

A VITA-MIN PLUS Ÿ For Women ásványi anyag komplexének minden eleme aminosav kelét formában van, így azok hasznosulása gyakorlatilag 100%-os, miközben nem rontják egymás és a formulában lévő egyéb elemek felszívódását és hasznosulását!

A VITA-MIN PLUS Ÿ For Women vitamin és ásványi anyag keverékét a formulához adagol szója-izoflavonok, Dong Quai és Horse-tail kivonat teszi tökéletessé, melyek javítják a csontsűrűséget, segítik az oxigénszállítást, a menstruációs panaszok enyhítését, miközben javítják a közérzetet és az energiaszintet!

Az OLIMP NUTRITION VITA-MIN PLUS For Women a tökéletes formula, hanem egy multivitamint keresel, hanem a tökéletesen Rád és a Te igényeidre szabott multivitamint!

Adagolás

Fogyassz napi 1 kapszulát étkezés után.

Termékleírás összecsukása »


Kérdések


Vevővélemények