Multivitamin for Women (60 tab.)

 / 4.6 32 vélemény
BioTech USA Multivitamin for Women 60 tab.
Ár: 4 490 Ft
Egységár: 74,83 Ft/tab.
Darabszám:
Kosárba teszem


Termék más kiszerelései

Termékleírás összecsukása »

MULTIVITAMIN FOR WOMEN

MULTIVITAMIN, ÁSVÁNYI ANYAG ÉS ANTIOXIDÁNS KOMPLEX HÖLGYEK SZÁMÁRA.

1 TABLETTA TARTALMA:

  • 12 féle vitamin
  • 11 fajta ásványi anyag
  • 7 féle antioxidáns

A kimondottan nők számára kifejlesztett Multivitamin for Women kiegyensúlyozott tápanyagokat biztosít az egészséges étrend kiegészítéseként, nagy hangsúlyt helyezve az antioxidánsokra, vitaminokra és ásványi anyagokra.

Fogyasztási javaslat:

napi 2 tabletta, étkezés közben, folyadékkal fogyasztva.

Termékleírás összecsukása »Kérdések

Kérdés
2017-07-15
Sziasztok.
Barátnőmnek akarom megvenni de sajnos allergiás a tejre, szójára és elég sok mindenre, sajnos. Ugye nem tartalmaz ilyesmit?

válasz
2017-07-17
Szia!

A címke szerint csak glutén van benne mint allergén.

Vevővélemények

kiváló
2015-03-10
Teljesen bevált. Barátnőmnek vettem, mivel hajlamos a felfázásra. Kevésbé fáradékony és ellenállóbb amióta szedi, a felfázás pedig messziről elkerüli. Csak ajánlani tudja!:)
Szépségvitamin :)
2015-03-19
Nagyon szuper vitamin. Nekem mindig is hosszú körmeim voltak, ami azt jelenti, hogy extra erősség kell nekik, hogy ne törjenek le, eddig sem volt ezzel gond, de most még erősebbek lettek, szó szerint olyanok, mintha műkörmeim lennének. A hajam is sokkal erősebb lett tőle, de ami ennél is szembetűnőbb az a bőröm. Olyan szép, egészséges lett tőle, hogy még a családomnak is feltűnt.
Elégedett vagyok.
2015-12-03
Komplex multivitamint kerestem, hogy ne négy-öt dobozból kelljen beszednem minden nap a szükséges vitaminokat és ásványi anyagokat, így találtam rá a Multivitamin for Women-re. Elégedett vagyok vele maximálásian, eddig egy hónapnyi adagot fogyasztottam el és a napokban vettem észre, hogy a rám annyira jellemző kora esti fáradékonyság és kedvetlenség teljesen elmúlt, teljesen aktív vagyok és jókedvű még este is. Ezt a napi vitamin és ásványianyag bevitelnek tulajdonítom, ami halmozottam megtalálható ebben a készítményben. Csak ajánlani tudom a hölgyeknek.
Szuper...
2016-10-26
Nagyon meg vagyok vele elégedve. Nem hogy szebb a hajam, de sokkal kevésbé vagyok fáradékony, hozzáeszem, nem szedem minden nap, hétvégén egyálalan nem, és csak 1 szemet. Most vettem télire még egy dobozzal :)
Ha törődsz az asszonnyal...
2017-07-16
... akkor ilyet vegyél neki. Nálam alap, hogy mindig van valamilyen multivitamin, amit szedek. Ezt a terméket a feleségemnek vettem, elég egyoldalúan táplálkozik, ráadásul olyan időszak érkezett el az életünkben, ahol indokolt volt a megfelelő vitaminbevitel. Az eredmény magáért beszél, amit tapasztaltunk, csak ajánlani tudjuk mindenkinek, akinek fontos a vitaminbevitel.
Szuper!
2017-11-30
Nagyon szuper termék, kb 2 hete szedek reggeli közben két szemet belőle, azóta sokkal nyugodtabbnak érzem magam - ami nálam nagy előny, az 1 éves kisfiam mellett. Energikusabb vagyok, jobb a közérzetem. Amint elfogy, újra venni fogok!