Multivitamin for Men (60 tab.)

 / 4.6 36 vélemény
BioTech USA Multivitamin for Men 60 tab.
Ár: 4 790 Ft
Egységár: 79,83 Ft/tab.
Darabszám:
Kosárba teszem


Termék más kiszerelései

Termékleírás összecsukása »

MULTIVITAMIN FOR MEN

MULTIVITAMIN ÉS ANTIOXIDÁNS KÉSZÍTMÉNY HOZZÁADOTT AMINOSAVAKKAL FÉRFIAK RÉSZÉRE.

1 TABLETTA TARTALMA:

  • 12 féle vitamin
  • 10 féle ásványi anyag
  • 14 féle antioxidáns
  • 5 féle aminosav

A kimondottan férfiak számára kifejlesztett Multivitamin for Men kiegyensúlyozott tápanyagokat biztosít az egészséges étrend kiegészítéseként, nagy hangsúlyt helyezve a fő aminosavakra, gyümölcs- és zöldségkivonatokból származó antioxidánsokra és különféle B-vitaminokra.

Felhasználási javaslat:

Napi 2 tabletta, étkezés közben.

Termékleírás összecsukása »Kérdések

Kérdés
2017-01-12
Üdv. Én ilyet, párom meg ennek a női változatát kezdte, kezdtük el szedni, kiegészítve Vitamin C (1000mg) -al. Kérdésem az lenne, hogy ez jó így, avagy még meg lehet valamivel fejelni, ami még ad egy kis pluszt hozzá, élénkít, segít a kimerültség ellen és fitten tart? Most kezdtük még el a szedést, így nem tudom, hogy ehhez ez így pont elég, vagy lehet-e még pluszt dobni hozzá, a jobb eredményért és a teljes vitaminbevitelért.
Köszönöm! :)

válasz
2018-02-05
Szia!

A téli hónapokban mehet hozzá Vitamin D3 Forte. Ha élénkülni szeretnétek akkor a Q10 Coenzyme (100 mg) is segíthet pluszba. Illetve Omega 3 is simán elfér még mellé.

Vevővélemények

Rengeteg dolog van benne
2015-04-10
Nem a legolcsóbb multivitamin, de ezért cserébe rengeteg dolgot sikerült "beletuszkolni". Segít, hogy friss legyél egész nap és hogy a dokit messziről elkerüld. Csak ajánlani tudom!