Yellow Leather Style edzőkesztyű (pár)

 / 4.3 13 vélemény
Scitec Nutrition Yellow Leather Style edzőkesztyű pár
Ár: 2 840 Ft
2 990 Ft
Megtakarítás:150 Ft 5%
Méret:
Darabszám:
Kosárba teszem


Termékleírás összecsukása »

Yellow Leather Style edzőkesztyű

Oké, hogy legyen tartós. Oké, hogy legyen kényelmes. Legyen használható. Ez nem plusz hozzáadott érték egy kesztyűnél, hanem alapkövetelmény. De ha még a kinézetét tekintve is tökös, az azért már olyan dolog, ami igenis pluszt jelent más kesztyűkhöz képest. Mert nem, nem mindegy mi van rajtunk edzésen. Van az az érzés, amikor úgy egyben vagy. Ehhez kell az, hogy fejben ott legyél. És bár nem kell divatmajomnak lenni, nem árt, ha fasza cuccokban vagy. Jobb érzés úgy edzeni, ha a jó helyen feszül a póló, vagy ha a fogásod olyan igazán stabil. Ez van :)

"Szimpatikus kesztyű, jó árban.. Számomra előny, hogy vékony, mert jobban érzem a vasat:) Viszont kicsit felül van méretezve. A 8 centimmel (kezem:D) mindig agyaltam, h M, vagy L-es. Eddig az M-es méretnél maradtam, de picit kicsi volt, szóval gondoltam megpróbálom a nagyobb méretet. Pont hogy jó!!! sok más kesztyűnél ez M-es méret! Ezt mindenki vegye figyelembe! Ár-értékben kiváló! nem bántam meg! jah és jól nézni ki! ütős:)"

A méretezés miatt ne aggódj. Ha nem stimmel amit rendeltél, gond nélkül cseréljük neked cserecsomagban, teljesen ingyen. Nincs tehát kockázat, szereld fel magad egy igazán fasza kesztyűvel!

Termékleírás összecsukása »


Kérdések


Vevővélemények

Remek
2015-03-03
Imádom amikor belépek a terembe és tudom hogy senkin nincs ilyen kesztyű, nagyon jól néz ki. Erős, tartós és a lényeg hogy kényelmes is. Csuklószorítója is teszi a dolgát!