Pink Style edzőkesztyű (pár)

 / 5.0 1 vélemény
Scitec Nutrition Pink Style edzőkesztyű pár
Ár: 3 220 Ft
3 390 Ft
Megtakarítás:170 Ft 5%
Méret:
Darabszám:
Kosárba teszem


Termékleírás összecsukása »

Pink Style edzőkesztyű

A vagány csajok márpedig súlyzóznak! Azok, akik tudják, mitől döglik a légy, és mitől feszes a fenék, meg a comb. Nem félsz a súlyzótól, tudod, hogy a javadat szolgálja. Ez pedig nagyon dicséretes, és úttörő hozzáállás. De ez nem kell hogy azt jelentse, hogy a fáradtságos munkával kifaragott nőies, gömbölyű és feszes idomok mellé egy kérges férfi tenyér párosuljon!

Legyen biztos, erős a fogásod a rúdon. Attól hogy csaj vagy, még nem kell simogatni a vasat. Egy jó kesztyűvel elérheted, hogy a fogásod még biztosabb legyen, a tenyered pedig sima maradjon!

A méret miatt ne aggódj. Tudjuk, hogy szereted felpróbálni a cuccokat, de itt nincs kockázat. Ugyanis ha valami csoda folytán nem jó a méret amit választottál, teljesen díjmentesen cseréljük! Nincs tehát kockázat, dobd be a többi cuccod mellé ezt a dögös, csajos, de mégsem csicsás kesztyűt!

Pink Style Edzőkesztyű

Ez a kesztyű első osztályú bőrből készült kimondottan hölgyek számára . A kézfejen lélegző elasztikus anyaggal vontuk be a kényelmesebb viselés érdekében,az ujjak között pedig puha lycrat használtunk. A tenyér és belső újjak része egyaránt párnázott a terhelés elnyelése érdekében. A megerősített dupla varrásnak köszönhetően a kesztyű ellenáll majd a legnagyobb igénybevételnek is.

Termékleírás összecsukása »


Kérdések


Vevővélemények

Tetszik
2018-02-02
Jó a méret a táblázat alapján. Szép minőségi munka. Először kicsit feszes, de jól puhul az edzés alatt. Vegyétek :)