Classic edzőkesztyű (pár)

 / 4.7 29 vélemény
Mad Max Classic edzőkesztyű pár
Ár: 3 150 Ft
Méret:
Szín:
Darabszám:
Kosárba teszem


Termékleírás összecsukása »

Classic Edzőkesztyű

Ez a kesztyű alkalmas nagyobb erőkifejtések esetén is biztonságos és tartós fogásra. A kesztyű természetesen első osztályú bőrből készült, felső oldalán lyukacsos, jobb szellőzést és az izzadtság elvezetését biztosítja. A kézfejen tartós és erős 3-way lycrabetét található, míg az ujjak között a legnagyobb terhelést is kibíró 4-way lycrát alkalmaztuk. A kesztyű anatómiai szempontokat figyelembe véve vartt tenyérrésze szilárd és stabil fogást ad. A csukló körül megerősített rész ha nem is szorítja a csuklót, de jobban fogja azt, mint az egyszerűbb kesztyűk.

Az edzőkesztyű méretének kiválasztását a méretválasztó táblázat (katt ide) alapján tudod megbecsülni. Nem pontos mérés, de közelítő becslésnek jó.

Termékleírás összecsukása »


Kérdések

Kérdés
2017-05-04
Hali! Jelenleg állítom össze a gyakorlatokat és a következő 2 gyakorlat között a leírás alapján nem tudom eldönteni, hogy a 2 közül melyik terheli jobban, tehát melyik hatékonyabb a tricepsz edzésére vagy a 2 közül pontosan melyik gyakorlat a tricepsz mely fejét stimulálja jobban. Előre is köszi!
A 2 gyakorlat:
https://shop.builder.hu/tricepsznyujtas-fekve-a2527
https://shop.builder.hu/tricepsznyujtas-ferde-padon-a2526 (jelenlegi)

válasz
2017-05-05
Szia

Szinte elhanyagolható a különbség. Próbáld ki melyikkel érzed jobban a tricepszed.

Vevővélemények

kényelmes és nagyon szellős
2015-03-22
Sokat használom, jó minőségű kesztyű, kényelmes és nagyon szellős. Jó választás volt!!
kiváló minőség
2015-03-29
Eddigi legjobb kesztyűm, 2 hónapja használom, semmi baja. kényelmes, puha, szellőzik. Megéri az árát.
Patent :)
2015-04-22
Ár/érték aránya kiváló, az ára alapján nem számítottam arra, hogy ilyen jó minőséget képvisel. Teljes mértékben elégedett vagyok vele, jól párnázott, kényelmes, csúszásmentes, és nem rohad bele a kezem egy kemény edzés után. 5/5
1,5 évig bírta
2015-06-14
Kb. másfél évig használtam a kesztyűt heti 3-4×. Most repedt el a varrás mentén az anyag, amit már nincs értelme megvarrni. Inkább veszek egy másikat. :) Ennyi pénzért ilyen használat mellett szerintem megéri.
Ajánlom
2016-10-02
Még csak 3 hete használom, de tökéletes. Szép és megfelelő varratok. A termék teljesen megfelel a leírtaknak. Nagyon jó a minősége. A csuklóra tökéletesen ráillik. Mindenképpen ajánlom mindenkinek!
Perfekt!
2017-01-11
Kiváló az ár-érték aránya, minőségi anyagból, erős varrással. Tökéletesen illeszkedik a kezemre és kényelmes. A mérettáblázat reális mérték a választásnál, bátran ajánlom minden vasgyúrónak!