Grip Pad (pár)

 / 4.3 4 vélemény
BioTech USA Grip Pad pár
Ár: 2 490 Ft
Darabszám:
Kosárba teszem


Termékleírás összecsukása »

Grip pad fogópárna

"Beleizzadós" edzőkesztyű helyett. Bármikor könnyedén levehető, megvéd a tenyeren képződő bőrkeményedésektől. Szürke-fekete színben, csúszásmentes gumírozott tenyérrésszel.

Egy méretben!

Termékleírás összecsukása »


Kérdések

Kérdés
2014-11-11
Szeretnék rendelni egy ilyet de előtte meg szeretném kérdezni itt hogy minőségileg milyen ? Vastag a gumi rajta? És a ujjtartók rajta nem szakadnak könnyen? Meg azt szeretném megkérdezni hogy fekvenyomó pad a terembe olyan hogy ha kiveszem a villából akkor arréb kell tennem a kezem mivel keskeny a pad villálya és igy ha annyira tapad a rúdhoz akkor nem tudnám arrébb megfogni ? Vagy még itt a shop builderen milyen más grip padet ajánlassz? Köszönöm!

válasz
2018-02-05
Szia!

Jó minőségű cucc, és elég vastag is. Ha bármi gubanc lenne vele, úgyis cseréljük. A kérdésed másik felét valahogy nem sikerült értelmeznem, pedig ezzel nem szokott gond lenni. Bocs. :)

Van még egy grip, a Body-Attack-féle, de az tökugyanez. Chiba szokott még lenni, az éppen hiánycikk.

Vevővélemények

perfekt
2018-12-22
Szerintem jobb mint a sciteces. Nem izzad bele a tenyér, könnyű le-felvétel a kézről, megfelelően puha a gumi része (ami mellesleg enyhén bordázott) és a kinézete is impozáns. Nekem átlagos ujjaim vannak. A rávarrt bujtatók kellemesen feszesek. Vastagabb ujjú embereknek is tökéletes. Kesztyűről váltottam erre, megérte.