Fekete-fehér kesztyű (Texas) (pár)

 / 4.1 8 vélemény
BioTech USA Fekete-fehér kesztyű (Texas) pár
Ár: 2 990 Ft
Méret:
Darabszám:
Kosárba teszem


Termékleírás összecsukása »

Texas edzőkesztyű

Amikor a csajod sokadszorra szól, hogy karcol a tenyered... Amikor megérzed, hogy a stabilabb fogás szó szerint plusz kilókat jelenthet a rúdon... Akkor jött el az ideje annak, hogy picit elgondolkozz a megoldáson. Ami sok esetben nagyon egyszerű. Olyan egyszerű, hogy csak párat kell kattintanod erről az oldalról, és a kezedben (kezeden) is lesz!

"A tartósságról nem tudok írni mert nemrég vásároltam. Kényelmes, szinte el is felejted, hogy van rajtad valami. Kiváló ár - érték arány. A régi kesztyűmnél probléma volt, hogy beszínezte a csuklómat edzés végére, alig lehetett lesikálni. Ennél a terméknél ilyet abszolút nem tapasztaltam. Szerintem ennyi pénzért tökéletes választás."

Egy kesztyűvel kapcsolatosan egyszerűek az igények. Ne jöjjön szét az első (vagy akár sokadik) mosásnál. Kényelmes legyen. Ha van rajta lehúzógyűrű, az külön segítség. Ja, és mivel akármilyen jó is, mégiscsak fogyóeszköz, tehát ne legyen irreális az ára. Kell még tovább keresgélned? :)

Termékleírás összecsukása »


Kérdések


Vevővélemények

2019-04-16
Boltban vettem, már az első edzésnél érződik, hogy ezt bizony nem nagy súlyokra tervezték. Nincs tartása a kesztyűnek felveszed, ráfogsz a súlyra/rúdra, és érzed hogy az anyagának köszönhetően semmit nem tart az egész. A szellőzés az egyetlen előnye, de komoly edzést ebben lehetetlen végezni.