Scitec csavaros Shaker (db)

 / 4.2 174 vélemény
Scitec Nutrition Scitec csavaros Shaker db
Ár: 490 Ft
Nem rendelhető!


Termék más kiszerelései

Termékleírás összecsukása »

Scitec csavaros Shaker

A régi pattintós shakerek kora leáldozott, íme a Scitec csavaros shaker, ami sokkal biztonságosabb, mind keverés, mind hordozhatóság tekintetében. Nem oldódik benne jobban a Scitec, mint a Biotech, és nem is fogsz jobban nőni tőle, mintha pohárba kevernéd el a cuccot. De a biztonságos kevergetés, rázogatás élményét azonnal meg fogod tudni becsülni, amint egy nem a célnak megfelelő eszköznek köszönhetően atom ragacsos leszel a kiömlő fehérjétől :))) Itt ilyen veszély nincs.

Egy vélemény a több, mint százból:

"Elég masszív fogást biztosít a kialakítása. A kis kupakot a tetején néha nem tudom teljesen rácsavarni de olyankor egy kis nyomás és rögtön a helyére pattan, ám ettől függetlenül nem ereszt sehol. A felírat erről is kopik azért de messzemenően nem annyira mint a régi shaker esetében és nem is ez a lényeg. Ennyiért teljesen jó!"

Oké, néha ereszt is, mert legyártanak belőle egyszerre mondjuk ezret, így a hibalehetőség benne van a dologban. Csak hogy ne áruljunk zsákbamacskát. De ez tényleg olyan dolog, ami fogyóeszköz - mert ha elfelejted kimosni pl egy fehérjeturmix után, akkor úgyis ki fogod dobni, mert menthetetlen lesz, de így legalább nem várod meg míg lekopik az írás :)

Egy szó mint száz: igyatok turmixot, Scitec Shakerből!

Termékleírás összecsukása »


Kérdések

Kérdés
2018-06-23
Hello. Ez a saker hány ml-es?

válasz
2018-06-25
szia

700ml

Vevővélemények

2015-03-12
Mint minden kupakot úgy ezt is lehet rosszul rátenni, de azt azért észre veszi az ember... Jól zár. A rácsos belsőnek köszönhetően a fehérjét könnyen tudom vegyíteni a vízzel. Ha zabpelyhet tesz bele az ember, akkor persze érdemes kiszedni a rácsot, mert azon fent akad megdagadt finom szemű zabpehely... :) 5 hónapja nyüstölök 1 opálosat, de még mindig jól zár, és a felirat sem kopott le róla...
Jó kis shaker!
2015-06-20
Ez a shaker nagyon jó. Jól zár, könnyű kezelni. Bátran ajánlom mindenkinek. Nagyon jó termék nagyon jó árban. Mindenki akinek fontos egy könnyen kezelhető, megbízható, könnyen tisztán tartható shaker annak erre van szüksége. A scitec most is a nevéhez hűen egy szuper terméket dobott a piacra.