Neon Shaker

 / 4.7 51 vélemény
Scitec Nutrition Neon Shaker
Ár: 560 Ft
590 Ft
Megtakarítás:30 Ft 5%
Nem rendelhető!


Termékleírás összecsukása »

Neon Shaker

Ha a szépérzékedet rombolja a hagyományos Scitec Shaker, akkor íme itt a csicsásabb verzió, a Neon Shaker! Megbízhatóságában a többi csavaros shakerrel egy pályán játszik, na de a szín... Rögtön másképp keveredik benne a cucc, és csajoknak a pink verzió mindenképpen hiánypótló :)

Lássunk egy véleményt:

"Már volt egy másik shakerem de az fekete volt és nem láttam a jelölést rajta, de ez szerencsére átlátszó és nagyon szép kék színe van (ez a kedvencem amúgy is). A minta is szép, nem kopik és a ami talán a legfontosabb, hogy NEM ERESZT! Ha valami oknál fogva ez eltörik vagy bármi, akkor ugyanilyet fogok venni. A legjobb/legszebb shaker ;)"

Na igen, nem mellékesen jegyezzük meg, hogy ezeken a shakereken tökéletesen látod, meddig ér benne a cucc, minden jelölés remekül látható, szóval nem csak dizájnos, hanem használható is a cucc!

Shake-elésre fel, éljen a neon!

Termékleírás összecsukása »


Kérdések

Kérdés
2016-08-14
Ebben a termékben is található szűrő ami megkönnyíti az oldódást?

válasz
2016-08-15
Szia! Természetesen, mindegyikben van ilyen.

Vevővélemények

Jó termék
2015-03-10
Bagatell pénzért nagyon jó shaker. Rózsaszínt rendeltem, teljesen meg vagyok vele elégedve, jól zár (persze ha jól kapatod rá a menetet), nem folyik, kézre álló, jól kinéző külalak. Elégedett vagyok vele.
Megszokott minőség!
2015-04-11
A húgomnak vettem, mert nagyon megtetszett neki itt a képen. Azonban élőben sokkal szebb! Szokás szerint kiváló minőségű, nem ereszt, kézre áll stb...:)
jól zár és jól is néz ki :)
2015-04-29
és a beosztás is jól látható! szóval szuper!