Muscle Army Shaker (db)

 / 4.3 56 vélemény
Scitec Nutrition Muscle Army Shaker db
Ár: 560 Ft
590 Ft
Megtakarítás:30 Ft 5%
Nem rendelhető!


Termékleírás összecsukása »

Muscle Army Shaker

A régi pattintós shakerek kora leáldozott: íme a Muscle Army csavaros shaker, ami sokkal biztonságosabb, mind keverés, mind hordozhatóság tekintetében. Nem oldódik benne jobban a Scitec, mint a Biotech, és nem is fogsz jobban nőni tőle, mintha pohárba kevernéd el a cuccot. De a biztonságos kevergetés, rázogatás élményét azonnal meg fogod tudni becsülni, amint egy nem a célnak megfelelő eszköznek köszönhetően atom ragacsos leszel a kiömlő fehérjétől :))) Itt ilyen veszély nincs. Ellenben tökös, katonás színvilág, és megbízhatóan záró termék, az van!

Elsősorban a külseje miatt vettem, bejön a katonai téma. Van mind a két fajtából. Nem ért meglepetés, mert ugyanolyan séker mint a többi scitec-es, tehát masszív és jól zár. A sötét nem látszik át, viszont a világos fénynél simán átlátszik, akinek ez szempont, de egy rutinos sékerező érzésből is megoldja. :)

Oké, néha ereszt is, mert legyártanak belőle egyszerre mondjuk ezret, így a hibalehetőség benne van a dologban. Csak hogy ne áruljunk zsákbamacskát. De ez tényleg olyan dolog, ami fogyóeszköz - mert ha elfelejted kimosni pl. egy fehérjeturmix után, akkor úgyis ki fogod dobni, mert menthetetlen lesz, de így legalább nem várod meg míg lekopik az írás :) Ja, és még valami: a sötét kivitel bizony nem látszik át, és a világos is csak épphogy. Ezért ezt a shakert olyanoknak javasoljuk, akik nem méricskélnek, hanem érzésből, hárdkórban tolják a turmixokat! Mert a shakerek jönnek-mennek, de a mottó ugyanaz marad:

Igyatok turmixot!

Termékleírás összecsukása »


Kérdések

Kérdés
2015-01-21
hallo.
Az lenne kérdésem mennyi a űrtartalma..?

válasz
2015-01-22
Szia!

700ml.

Vevővélemények

Minőségi Shaker
2015-03-11
Eddig a a legjobb Shakerem, nem csöpög nem ereszt. Teszi a dolgát. Nekem az a Negativum hogy hamar kopik a felirat de ezt leszámitva szerintem a legjobb shaker ebben az árban.
Megéri az árát!
2015-05-20
Első sorban a kinézete/design miatt szereztem be, nem bántam meg, egyedüli negatívum hogy nem átlátszó, de nagyon hamar rá lehet érezni. Könnyen mosható, nem vesz át szagot/ízt, jól záródik a benne található szűrő pedig remekül elősegíti az oldódást, ár-érték arányban kiváló. A zöldet szereztem be, de a jövőben tervben lesz egy világos is, ajánlom mindenkinek!