Pro Nutrition Shaker (db)

 / 4.7 19 vélemény
Pro Nutrition Pro Nutrition Shaker db
Ár: 1 400 Ft
Nem rendelhető!


Termék más kiszerelései

Termékleírás összecsukása »

Pro Nutrition Shaker

Szeretnél egy olyan shakert, ami nem ereszt, de nincs is horror áron? Akkor van egy jó hírünk: szükségtelen kell tovább keresgélned, épp most találtad meg! Ez ugyanis a szokásos csavaros társainál sokkal jobban zár, még a BCAA próbát is kiállta, ami ugye köztudottan szeret szivárogni a shakerből.

"Hibátlan shaker. Nagy az űrtartalma, könnyen csavarható, és egyáltalán nem szivárog sehol. Nem láttam még ennél jobbat. Használat után ki kell öblíteni, és néha kimosni, semmi szaga nincsen."

Lehet, hogy drágább mint egy mezei keverő, ezt aláírjuk. Még az is előfordulhat, hogy 1-2 példány ereszt: ez nem a termék hibája, legyártanak belőle több száz darabot egyszerre, ott azért akad hibaszázalék. De összességében mégis egy időt álló, megbízható darabról beszélünk, és még csak nem is az az árkategória, ami nagyon megterhelő lenne. Persze ha magas szinten űzöd a shaker berohasztása nevezetű sportot, mint mi, akkor ez az állítás az érvényét veszíti. ;).

Termékleírás összecsukása »


Kérdések

Kérdés
2017-04-26
Ez mekkora űrtartalmú?
Köszönöm

válasz
2017-04-27
Szia!

500ml

Vevővélemények

Vége a kellemetlenségeknek... :)
2016-02-26
Össze sem hasonlítható egy scitec vagy biotech "csavaros" shakerrel annyival jobb tőle. Soha nem folyt még nekem ez, pedig ráztam már benne szénsavasat is nem egyszer. Bezzeg a hasonló árú scitec shaker meg eláztatta a környezetét hasonló esetben. Ha kelleni fog új shaker megint ilyet fogok venni. Már egy jó ideje megvan az enyém és egyáltalán nem is látszik rajta, mivel még egy karcolás sincs a mintáján és a nyitás zárás is ugyanolyan patent mint elsőre volt. Időt álló darab és jó társ az edzéshez. Nálam ár-érték győztes!
kiváló
2017-01-14
Ez az eddigi legjobb shaker-em. Nem szivárog, jó belőle inni, remekül elkeveredik benne a fehérje, még az is ami alapból nem annyira jól keveredne, és még a beosztás is látszik rajta.