Mutant Shaker

 / 4.8 11 vélemény
Mutant Mutant Shaker
Ár: 1 590 Ft
Nem rendelhető!


Termékleírás összecsukása »

Mutant Shaker

Egy jó shaker aranyat ér. Ne csöpögjön, ne szivárogjon, legyen kellően nagy az űrtartalma... Ja, és nézzen ki tökösen, mert hát mégis csak vasgyúrók vagyunk, vagy mi a fene!

"Bőven megéri az árát, sokkal minőségibb mint a többi 500-600ftos shaker. A képeken nem látszik de jól lehet benne látni a folyadékot ha valakit ez érdekelne, sokkal jobban mint a fekete shakerekben. Élmény vele shakelni!!! Viszont amikor megkaptam nem tudtuk kivenni belőle a szűrűt mert bele volt préselve, ha másnak is ez a problémája itt a megoldás: Forrásban lévő vízzel töltsük fel várjunk 1-2 percet aztán kitágul és utána óvatosan húzzuk ki, aztán nem kell beleerőszakolni többé, csak óvatosan."

Még egy nem mellékes dolog: a Mutant Shaker-ben kiválóan látod, meddig van beletöltve a "cucc". A "mai világban" ez nem elhanyagolható előny :)

Termékleírás összecsukása »


Kérdések

Kérdés
2015-05-22
Üdvözletem!

Ha ez keverőlabdás akkor, amit Nekem küldtetek abból szállítás közben elgurult a keverőlabda, de jól használható így is! :)

válasz
2015-05-26
Szia!

Az új verzióban már sajnos nincsen keverőlabda. :(

Vevővélemények

Szeretem :)
2015-05-19
Kissé meggyűlik néha a bajom a szűrő kioperálásával, de meg lehet oldani. Azt szeretem benne a legjobban hogy tökéletesen feloldódik benne a por anélkül hogy a végén hab állagúvá válna a cucc. Csak ajánlani tudom!
Szerintem Fasza! Megéri az árát!
2016-12-30
Nekem teljesen könnyedén kilehetett venni a szűrőt, egyáltalán nem kellett még csak kipattintani sem. Ha jól látom az nincs leírva, de 900 ml-es, azaz kicsit több folyadék fér el benne mint a rendes shaker-ekben, ezért egy kicsit nagyobb is, de mint mondtam, rohadt jó! vegyétek ;)
Imádom!
2017-01-28
Eddig messze a legjobb shaker amivel dolgom volt! Igaz, a pár száz forintos sem volt annyira rossz és csak két helyen folyt, az orrán és a száján úh. ez egy komoly minőségbeli ugrás. Végre nem kell azon aggódnom, hogy éppen mit áztat el az edző táskámban. Mivel minden jó cucc gyártását előbb, vagy utóbb megszüntetik ezért gyorsan rendelek még belőle tartalékba, mert nagyon bevált! A záró kupak is masszív magától garantáltan nem fog kinyílni. Maximálisan ajánlott!!!