Isostar Kulacs nagy

 / 4.3 15 vélemény
Isostar Isostar Kulacs nagy
Ár: 2 105 Ft
Méret:
1000 ml
Szín:
Darabszám:
Kosárba teszem


Termék más kiszerelései

Termékleírás összecsukása »

Isostar Kulacs - nagy

Kevés neked a hagyományos shaker? Vagy egyszerűen szeretnéd, ha a kulacsodból bringázás közben is kényelmesen tudj iszogatni? Akkor ne keress tovább, az Isostar kulacs pont neked való! A név mindenki számára ismerősen cseng, aki valaha állóképességi sportot űzött - nem csalódsz benne!

"Nagyon jó kis kulacs. Féltem, hogy mivel elég olcsó ereszteni fog előbb-utóbb, de NEM. Pedig az első már 1 éve megvan. Már a másodikat rendeltem belőle, de nem azért mert az előző tönkrement, hanem mert így nyáron kettőbe szoktam előre behűteni edzésre a folyadékot."

Ha tehát méretes kulacsot szeretnél, aminél nem kell agyalni, hogy mikor kell újratölteni, esetleg nyári, dögmeleg időben bringázol, és kell a folyadékpótlás, akkor az Isostar kulacs hű társad lehet!

Termékleírás összecsukása »


Kérdések

Kérdés
2017-11-13
Hello!
Van róla információ, hogy esetleg BPA vagy DEHP mentes?

válasz
2017-11-14
Szia!

Ezekről konkrétan nincs infó, de a hivatalos cseh szöveg (google translate) az ez:

Használt anyag:

Kiváló minőségű, teljesen újrahasznosítható és nem toxikus LDPE és PP műanyag, nincs szaga és íze.
Nem tartalmaz olyan ártalmas anyagokat, amelyek az italba migrálhatnak, beleértve a műanyag ízeket is.
Megfelel az élelmiszerekkel való érintkezés legszigorúbb európai szabványainak.
Az anyagot rendszeresen tesztelik az egészségre.
Az anyagnak nincs funkcionális gátja, nehézfémek és PAA-k.

Vevővélemények

Jó választás!
2015-08-15
Végre egy kulacs ami nem ereszt, és jól is néz ki! A feleségemnek is vettem, azóta nem bosszankodom hogy eláznak az edző cuccaim! Ár érték arányban is nagyon jó. Jó szível ajánlom mindenkinek!
Nagyot a nagyoknak!
2015-08-22
Ha nagy akarsz lenni nagyból kell inni! Az igazi meleg napokon, amik idén nyáron is rendesen kitettek magukért hatalmas jó barát a literes kulacs! Megelégeltem, hogy az edzésem kétharmadánál már azon kellet agyalnom elég lesz a folyadék vagy mehetek tölteni! Hozza azt amit egy kulacstól elvárunk! Jó választás!
Kerékpártúrákra, futáshoz
2017-05-16
Ezt az óriási kiszerelésű kulacsot kimondottan kerékpártúrára vásároltam tőletek. Nagyon jól jártam vele. Jól néz ki és könnyen kézbe vehető, jól záródik. néha futáshoz is elviszem magammal, ilyenkor BCAA-s folyadékkal töltöm. Remek kiegészítő.