Isostar Kulacs kicsi

 / 4.5 10 vélemény
Isostar Isostar Kulacs kicsi
Ár: 1 245 Ft
Méret:
650 ml
Szín:
Darabszám:
Kosárba teszem


Termék más kiszerelései

Termékleírás összecsukása »

Isostar Kulacs kicsi

Kis helyen elférő, mindig biztosan záró, nem otromba nagy kulacsot keresel? Megtaláltad! Az Isostar neve összeforrt az edzés közbeni hipotóniás és egyéb italokkal. Volt idő, hogy nem is volt más kulacs! Mára ugyan a verseny erős, azonban még mindig töretlen népszerűségnek örvendenek az Isostar cuccok, beleértve a kulacsokat is.

"Praktikus kis cucc ez! Mindig ebből iszom, edzés alatt és előtte! Valóban képtelenség rosszul rácsavarni a tetejét, kész kihívás elrontani. "

Egy jó tanács, mert anélkül nem akarunk elengedni: a visszajelzések alapján, ha pucolni kell, pucold azonnal. Mert nem eldobható kulacsnak kell ezt kezelni, akármennyire is kedvező az ára :)


A kulacsok 2 különböző kupakkal jönnek. A termékképen látható hagyományos "szipkás" (biciklis), és a sárga felnyithatóval. (Véletlenszerű kupakkal tudjuk küldeni, illetve 1 kupakkal értékesítjük!)

A kulacs űrtartalma 650ml, azonban csak 500ml-ig van skálázva!

Termékleírás összecsukása »


Kérdések


Vevővélemények

Megéri az árát, de ez sem tart örökké
2017-04-26
Újonnan vásárolva jól zár, és a nem feltétlenül (vagy inkább nem) gyöngéd bánásmódot is bírja, anélkül, hogy kifolyna... Persze idővel és igénybevétellel ez is "elöregszik", ezért volt szükség újakat venni (víznek, izotóniás italnak). Mindenképpen megéri az árát. (Az egyik, edzésen készült fotómon a rajtkő körül kisebb-nagyobb, különböző színű, kopottságú Isostar kulacsok sorozata áll vagy fekszik - nem vittem még el kiállításra, mert "termékmegjelenítést tartalmaz", de látszik, hogy az úszótársak körében is népszerű...)