Dymatize Shaker

 / 3.0 2 vélemény
Dymatize Dymatize Shaker
Ár: 1 130 Ft
Nem rendelhető!


Termékleírás összecsukása »

Dymatize Shaker

Kötelező kiegészítő a turmixok gyors és egyszerű elkészítéséhez, és azok szállításához a munkába, iskolába, edzőterembe vagy bárhová ahol szükségünk lesz rá!

Tökéletes:

  • Testépítőknek
  • Azoknak, akik időt akarnak spórolni
  • Azoknak, akik a turmixukat magukkal szeretnék vinni
  • Azoknak akik nem szeretnek a turmixgépek takarításával bajlódni
  • És bárki másnak...

Termékleírás összecsukása »


Kérdések

Kérdés
2010-09-07
Hello, azt szeretném kérdezni, hogy rács van benne? Pattintós vagy csavaros a kupakja? Ha pattintós akkor mennyire lehet hozni-vinni? A gázkiengedő szeleppel nem lessz gáz? Nem fog szivárogni a cucc onnan? Köszi!!

válasz
2010-11-09
Szia!
Csavasros és van benne rács.


Vevővélemények

nálam jelenleg 1 csillagos
2010-10-07
Hát én megbíztam az előző értékelő véleményében, de sajnos teljesen mást tapasztaltam. Igaz, hogy nem is a képen szereplőt kaptam, hanem sötétet, mint kb az első brutalos shakerek, a lényeg viszont az, h még ha belülről nézem a mérőskálát akkor is problémás kimérni a szükséges mennyiségű folyadékot.


Egyébként... tény, van gumi tömítés a fedél és a shaker teteje között, meg a menete is remek, de a gázkiengedő szelep és a pattintós (!!!) kupak ezt szinte teljesen feleslegessé teszi...


Szóval ha a bioteches csavaros kupakoshoz viszonyítva ez nálam jelenleg 1 csillagos, de akkor is csak 2 csillagos lenne, ha a mérőskála rendesen látszódna.