BlenderBottle

 / 4.5 6 vélemény
Blender Bottle BlenderBottle
Ár: 2 990 Ft
Nem rendelhető!


Termék más kiszerelései

Termékleírás összecsukása »

Blender Bottle

Sima, csomómentes shakek, minimális erőfeszítéssel

A Blender Bottle a legfejlettebb sport kiegészítő shaker a jelenlegi piacon, ami segíti a lehető legegyenletesebb italok elkészítését, minimális erőfeszítéssel. Az egyedülálló drót labda úgy viselkedik, mint egy habverő vagy turmix, egyenletesen feloldva a por alapú kiegészítőket a kívánt folyadékban. Egyszerűen csak rázza a shakert és hagyja, hogy a keverőlabda tegye a dolgát!

A csavaros fedél biztosítja, hogy ne csöpögjön, míg a széles ivónyílás és a 'flip cap' kupak alkalmazása tökéletesíti a dizájnt, így értelmét veszti más nehézkesebb shakerekről beszélni. Teljesen mosogatógép barát és a Blender Bottle továbbá könnyen fogható 'easy grip' formájú és a nagy 600ml kapacitás, a piac legergonomikusabb shakerévé teszi; funkcionális és stílusos!

Kiemelt előnyök

  • Ideális alternatívája az elektromos turmixgépeknek
  • Tökéletesen zárható a 'csepegés mentes' keverésért
  • Könnyen tisztítható tervezés

TÁJÉKOZTATÓ: Ne használja ezt a terméket forró vagy meleg folyadékokkal. Forró vagy meleg folyadék zárt edénybe helyezése túlnyomást okoz és a kupak/tető váratlan kinyílásához vezethet. Mosogatás közben azt javasoljuk mindig tartsa levéve a kupakot/tetőt.

Termékleírás összecsukása »


Kérdések

Kérdés
2014-11-14
Szia!
Mikor lesz rendelhető ismét ez a termék az oldalon?
Köszi!

válasz
2014-11-17
Szia!

A közeljövőben nem varható, hogy lesz.

Vevővélemények

Tökéletes!
2015-05-10
Végre találtam egy shakert, amelyik pont olyan amire vágytam. Nem hagym el a kupakot, rendesen elkever mindent. Én az előző csavaros shakeremben nem használtam a rácsot mert semmi értelmét nem láttam, de ez a labda hihetetlen jó. Egyetlen bajom van vele, hogy csak 600 ml, tehát kicsit jobban örülnék a Blender Bottle Classic-nak, de ez legyen a legnagyobb bajom. Örülök, hogy megvásároltam, ajnálom mindenkinek, szerintem egy próbát megér és az ára sem eget rengető.