Wave Shaker

 / 4.6 105 vélemény
BioTech USA Wave Shaker
Ár: 590 Ft
Szín:
Darabszám:
Kosárba teszem


Termékleírás összecsukása »

Wave Shaker

Átlátszó, 600 ml-es shaker

BioTechUSA keverőpalack. Könnyen rögzíthető, felcsavarható tetővel, amely nem válik le mixelés közben. Változatos színekben. BPA mentes.

Termékleírás összecsukása »


Kérdések

Kérdés
2015-06-09
Szia

BPA mentes?

válasz
2015-06-09
Szia!

Igen, BPA és DHE mentes anyagból készült.

Vevővélemények

Nagyon jó shaker
2015-03-10
Bagatell pénzért nagyon jó shaker. Átlátszót rendeltem, teljesen meg vagyok vele elégedve, jól zár (persze ha jól kapatod rá a menetet), nem folyik, kézre álló, jól kinéző külalak. Elégedett vagyok vele.
Szuper
2015-04-03
Páromnak rendeltem egy átlátszót, nagyon elégedett vele. Könnyű kitisztítani, nem folyik, nem csöpög.
Nagyon meg vagyok vele elégedve.
2015-07-03
Semmi negatívat nem tudnék róla mondani. Mert látom, hogy mennyit öntök bele. Szerintem jól is néz ki. Valamint még sose eresztett, és sose folyt ki belőle semmim. A színeik is nagyon jók. Páromnak és magamnak is megtaláltam az ideálisat. Eddig a feketéjét és a magenta színűt rendeltem. De mindkettő nagyon jól nézett ki.
Igazi Shaker!
2015-07-09
Kék színben rendeltem egyet. Ez talán az eddig használt shakereim közül a legjobb minőségű. Látni rajta, hogy az anyaghasználat átlagon felüli, a rács a tetőbe illeszkedik, egyáltalán nem ereszt, a kupak menete pontos és tetszik a recézett rész is rajta. A műanyag tető felülete tapadásmentes jobb kiképzésű. Könnyen tisztítható.
Kiváló!
2016-07-23
Igaz nekem ez az első shakerem és nincs viszonyítási alapom, de minden tekintetben hozta az elvárásaimat. 1 hónap után is olyan mint az új, nem ereszt, könnyű tisztítani, nem kopik.
Nagyon jó termék!
2016-08-24
Fenntartásaim voltak a csavaros shakerekkel kapcsolatosan, de ebben nem csalódtam. Nagyon meg vagyok vele elégedve! Vidám kék színe van, nem folyik, könnyen tisztítható, a kézbe is jól passzol és inni is jó belőle. Az árát nagyon megérte.