Wave Plus shaker

 / 4.5 24 vélemény
BioTech USA Wave Plus shaker
Ár: 1 590 Ft
Szín:
Darabszám:
Kosárba teszem


Termékleírás összecsukása »

BIOTECHUSA FEKETE FÜST WAVE+ SHAKER 600ML(+250ML+100ML)

Három tároló rekesszel rendelkező shaker.

A Wave+ egy új, három tároló elemből álló shaker, amelyben nem csak a táplálék kiegészítő porokat, de még a tablettákat is tárolhatod. Könnyen rögzíthető, felcsavarható, szivárgásmentes tető és tároló elemek.

Kapacitás: 600 ml +150 ml + 200 ml

Termékleírás összecsukása »


Kérdések


Vevővélemények

Nagyon jó
2015-08-23
Nem mindennapi használatra vettem, ha utazok valahová akkor előszeretettel viszem magammal. Belefér az alsó tárolóba kb. két adag fehérje, akár magába a shaker részébe is tehetsz egy adaggal ha hosszabb útra mész vagy munkába, iskolába és tudod, hogy nem lesz időd vagy lehetőséged eleget enni, akkor csak felöntöd egy kis vízzel a fehérjét és le van tudva a dolog. A kapszula tartó része is nagyon hasznos. Ha én korán reggel (ez nálam 4-5 órát jelent) indulok el otthonról, akkor általában csak egy fehérjeturmixot iszok előtte és majd pár órán belül kajálok csak szilárdat, ilyenkor elviszem magammal a kis vitaminomat és az első szilárd étkezésemmel megeszem azt is. Igaz csak 600 milis, ezért egy nagyobb adagos tömegnövelőhöz nem szívesen használnám, de fehérjéhez vagy egy kisebb adagos tömegnövelőhöz meg tökéletes szerintem. Persze drágább, mint egy hagyományos shaker, de a kényelemnek ára van, ha vigyázol rá bírja az utazást, táskában nem foglal nagy helyet. Egyszóval nekem bejön.
Egy igazi túlélő készlet
2015-08-28
Nagyon praktikus. Csak a fantáziád vethet gátat felhasználhatóságának. Reggel betárazod, és végig tolhatod a napot amig hazaérsz. A két rakodó részt igény szerint variálhatod, fehérje, kreatin, vitamin, bármi mehet bele amire szükséged lehet a nap folyamán. A shakert használhatod kulacsként edzés közben, vagy a bekevert zabpelyhedet is fogyaszthatod belőle. A shaker űrmérete teljesen megfelelő, dupla adag készítésére is. A menetes tető, és kupak kizárja hogy felrázás közben beterítsd környezetedet. Gondolom nem csak én jártam már így. Nem utolsó sorban gyönyörű szép. Egy igazi túlélő készlet, ami megkönnyíti a mindennapjainkat.
Nagyon jó termèk!
2016-12-30
Nekem ez az első ilyen shakerem. Nekem nagyon bejön, minden rèszèn tökèletesen záródik. Három rèszre van osztva, a legalsó rèszèn akár 3 mèrőkanálnyi fehèrje fèr bele, a közèpsőbe + osztott rèsz van a vitaminnak vagy egyèb bogyóknak. Az osztott rèsz kivehető ès akár oda is fehèrjèt pakolhatsz. A felső rèsz 600ml-es,amelyben egy rácsos rèsz is található, szerintem ez roppant praktikus, mert ezáltal a fehèrje poromat 100%-osan feloldja a rázás során. Nekem nagyon bevált, mindenkinek csak ajánlani tudom.
nem olcsó, de jó
2017-06-09
Gondolkodtam rajta, hogy kiadjak-e kétezer forintot egy shaker-ért, aztán végül bevállaltam és nem bántam meg! Eddig általában külön kis dobozban hordtam magammal a fehérjét és a vitaminokat, most ezeket a shaker aljában tudom tárolni, így sokkal egyszerűbb, praktikusabb és a táskából is könnyebb előkotorni. A tető jól zár, intenzívebb rázás esetén sem szivárog.
Ez shaker a javából
2017-07-15
Míg a Scitecnek a Traveller shakernél nem sikerült eltalálni a megfelelő fehérjepor tároló rész méretét, addig a Biotech telibe talált. Végre elfér benne az edés utáni fehérje ÉS szénhidrát (a Sciteces verzióba csak a fehérje fért el), ráadásul még van egy harmadik "fakkja" is, amibe mehet még a plusz glutamin is, sőt még kapszulatartó is van benne ezen kívül. Nagyon könnyen lejön a teteje, szinte a helyére pattan, amikor becsavarod. NAgyon jó shaker 10/10