Shaker Monster Bottle Amix

 / 4.1 7 vélemény
Amix Shaker Monster Bottle Amix
Ár: 1 600 Ft
Nem rendelhető!


Termék más kiszerelései

Termékleírás összecsukása »

Shaker Monster Bottle Amix

Tartsd egy helyen a bekeverendő fehérjét, és a napi kapszula ill. tabletta adagodat! Az Amix kombinált shaker-e tökéletes megoldást jelent mindenki számára, aki nem akar külön dobozokat cipelni minden napi "betevő" számára.

"Imádom ezt a terméket hogy a nem kell külön hurcolni a tablettákat, fehérjeport, kreatint... Eddig sokszor előfordult velem hogy a tablettákat elfelejtettem bevenni vagy éppen otthon hagytam de mióta ezt megvettem mindig előző este már bekészítem és így tuti nem felejtem otthon. Sajnos én is zöldet vettem így nem látom mennyi folyadék van benne de legközelebb rendelek egy átlátszót is."

A shaker űrtartalma a szokásosnak mondható 7 dl, és hacsak nem szedsz százával aminosav tablettákat egy nap, akkor a napi adag kapszulás és tablettás motyó szinte biztos, hogy elfér benne!

Termékleírás összecsukása »


Kérdések


Vevővélemények

Halmozott tervezési hiba
2017-05-10
Aki ezt a keverőt tervezte, az se használt még shaker-t! Egy gyengébb képességű fehérje nagyon szépen betapadna az alján levő éles sarokba, amiből kettő is van a menetes alsó rész miatt! Natúr BCAA és/vagy glutamin port szerintem se próbáljon meg vele összerázni, mert össze fogtok veszni! A kék nem látszik át, így a skála hasztalan, meg se próbálom azon keresztül megbecsülni a betöltött víz mennyiségét, inkább az ivókulacsomban kimérek 4 decit és áttöltöm. Az ivónyílás jól zár, de azon keresztül vizet betölteni kihívás, mert elipszis alakú, nem kerek, a vízsugárnak vékonyan kell mennie ahhoz, hogy ne legyen minden vizes. Egy másik kulacsból áttöltés is óvatos eljárás, ami edzés utáni remegős kézzel duplán kalandos! A por és kapszulatartó számomra teljesen hasztalan, a propeller alakú mixelőbetétjét azonnal kivettem, mert szerintem csak felbosszantana, és az elpusztult MyProtein shaker-em rugós labdáját tettem bele. Csak a szivárgásmentes kivitel miatt két csillag, egyébként egyet ér.