Scitec vitamin

2016-06-14 | 
 / 5.0
Értékeléshez kérlek jelentkezz be! Belépés/Regisztráció

A legnépszerűbb hazai sportolóknak szánt multivitamin csomag, és más vitaminok a Scitectől!

Amellett, hogy Magyarország messze legnépszerűbb sportolóknak szánt multivitamin csomagja, a Multi-Pro Plus is a Scitec által gyártott termék, rendkívül széles a Scitec vitamin palettája. Nem mellékesen, a Magyar Olimpiai Bizottság is a Scitec termékeit választotta az olimpiai csapat felkészüléséhez - beleértve a Scitec vitaminokat is!

Scitec Nutrition vitaminok
100 kap. 
 / 5.0
5%   2 990 Ft  
2 840 Ft
100 kap. 
 / 4.8
5%   3 190 Ft  
3 030 Ft
100 g.k. 
 / 4.9
5%   2 990 Ft  
2 840 Ft
100 kap. 
 / 5.0
5%   2 990 Ft  
2 840 Ft
250 kap. 
 / 4.9
5%   2 790 Ft  
2 650 Ft
100 kap. 
 / 4.8
5%   5 490 Ft  
5 215 Ft
90 kap. 
 / 4.7
5%   2 190 Ft  
2 080 Ft
100 kap. 
 / 4.3
5%   2 690 Ft  
2 555 Ft

Scitec Nutrition multivitaminok
30 pak. 
 / 4.8
5%   6 490 Ft  
6 165 Ft
60 pak. 
 / 4.3
5%   11 490 Ft  
10 915 Ft
szett 
 / 4.8
5%   11 470 Ft  
10 895 Ft
600 gr. 
 / 4.1
5%   9 990 Ft  
9 490 Ft
90 tab. 
 / 4.0
5%   4 190 Ft  
3 980 Ft
360 gr. 
 / 4.2
5%   7 590 Ft  
7 210 Ft
120 tab. 
 / 2.8
5%   3 190 Ft  
3 030 Ft
szett 
 / 5.0
5%   13 070 Ft  
12 415 Ft

Scitec vitamin útmutató röviden

...Avagy hogyan válassz a sokféle Scitec vitamin és multivitamin közül?

Multi-Pro Plus

A Multi-Pro Plus a Scitec legnépszerűbb termékeinek egyike, az összeset beleértve. Nagy adagban tartalmazza a szükséges vitaminokat és ásványi anyagokat, olyan extrákkal megspékelve, mint a halolaj, a lecitin, vagy a Q10. Sportolóknak a szükséges minimum, de átlagemberek is, akik nem sportolnak, de élik a szennyezett városi, stresszes életet, abszolút mértékben profitálhatnak belőle.
Étkezésekkel együtt szedd a nap folyamán bármikor, egyben az egész csomagot.

Jumbo Pak

A Jumbo Pak egy picit "haladóbb" termék, mint a Multi-Pro. Nagyobb adagban tartalmazza a vitaminokat, így intenzívebb igénybevétel esetén érdemes ezt választani a Multi-Pro-val szemben. Extra kalcium-magnézium, extra aminosavak, ATP mátrix, ízületvédő komplex is található benne többek között, így még összetettebb termék, mint a Multi-Pro.
Étkezésekkel együtt szedd a nap folyamán bármikor, egyben az egész csomagot.

Monster Pak

A Monster Pak a "szörnyeteg" a vitamincsomagok között. Még többet tud, mint a Jumbo Pak. Termogén stimulánsok, tesztoszteronfokozó hatóanyagok, és persze minden más, ami a Jumbo Pak-ban benne van - ez már akkora adag, hogy két tasakos a termék, tehát bele sem lehet passzírozni egy adagba mindazt, ami benne van.
A "piros", stimulánsokat is tartalmazó csomagot szedd edzés előtt 30 perccel, a másikat bármikor a nap folyamán, étkezésekkel együtt.

Mega Daily One Plus

Egy alap mennyiségeket tartalmazó, kétkapszulás multi. Ha soknak érzed a vitamincsomagokat, ezt érdemes választani. Nem kell sok tablettát/kapszulát lenyelni, viszonylag problémamentesen megoldható tehát a napi minimális vitamin adag biztosítása. Mindazonáltal minimum extra C- és D-vitamin mindenképpen elkél mellé!
Étkezéssel együtt szedd a nap folyamán bármikor.

Daily One

Régi motoros, egy alap, egytablettás multivitamin. Ha sportolsz, már-már kevésnek nevezhető, de a semminél persze több. Ez lenne a mindenki számára javasolt minimum, mozgástól függetlenül.
Étkezéssel együtt szedd a nap folyamán bármikor.

Scitec téli vitamincsomag

Ez egy kiváló összeállítás a téli, göthös hónapokra. A Multi-Pro Plus eleve egy bika vitaminlöketet ad. Emellett a télen elengedhetetlen extra D3 vitamin, és a Winter-X-ben található C-vitamin és echinacea biztosítja, hogy az immunrendszeredet ne érje készületlenül semmi téli járvány, megfázás, vagy bármi egyéb káros behatás!
Étkezéssel együtt szedd be a Multi-Pro-t, egy másikkal a Winter-X-et, és megint egy másikkal a D3 vitamint.

Head Crusher - Strike Back

Ez egy regenerálódást is elősegítő multivitamin, küzdősportolóknak (de nem csak nekik) fejlesztve. A vitaminokon felül extra hatóanyagok találhatók benne, olyanok, mint pl. a szőlőmag kivonat, vagy a bromelain.
Az edzés előtti étkezéssel együtt szedd be az egy adagot jelentő két kapszulát.

C1000 + Bioflavonoids, C-1100

C-vitamin. A legfontosabb vitaminok egyike, ha lehet ilyet mondani. Szükséges mennyisége sok vitát kavaró téma, a Builder.hu szerint napi 2-3 gramm az induló mennyiség (igen, amikor semmi bajod), de ha beteg vagy, és/vagy dohányzol is még, akkor ennél többre is szükséged lehet. Sajnos az emberi szervezet nem képes megtermelni magának a C-vitamint, szemben a legtöbb állattal. Azonban ha egy közepes testű kutya napi szinten 15-20 grammot termel, akkor egy 70 kilós embernek miért lenne ennél nagyságrendekkel kevesebb a szükséges mennyiség naponta?
Étkezéssel együtt szedd a nap folyamán bármikor.

Vitamin D3 Forte, Vitamin D3

A D-vitamin a C-vitamin utáni legfontosabb vitamin, bár napjainkban olyan tudományos eredmények látna napvilágot folyamatosan, melyek arra engednek következtetni, hogy talán fontosabb is. Bár nem szerencsés ilyen rangsort állítani, azt mindenesetre elmondhatjuk, hogy az immunrendszer megfelelő működéséhez a D-vitamin legalább olyan fontos, mint a C-vitamin.
Étkezéssel együtt szedd a nap folyamán bármikor.

B-100

Akár a stressz okoz neked gondot, akár az, hogy nem tudsz eleget enni mert nincs étvágyad, a B-100 hasznos társad lehet a mindennapokban. Nagy adag B-komplexet tartalmaz, ami a saját magad által összeállított vitaminpakkod fontos eleme lehet!
Étkezéssel együtt szedd a nap folyamán bármikor.

Vitamin E

Az E-vitamin csaknem olyan erős antioxidáns hatással bír, mint a C-vitamin. Mindenki számára hasznos, aki az immunrendszerét szeretné felturbózni.
Étkezéssel együtt szedd a nap folyamán bármikor.

Beta Carotene

A béta-karotin az A-vitamin előanyaga. Ha sokat ülsz gép előtt - és látod, most is itt bámészkodsz a neten :) - vagy könnyen égsz le, szeretnél szép egyenletesen barnulni, akkor a Beta Carotene hasznos társad lehet.
Étkezéssel együtt szedd a nap folyamán bármikor.

Lutein

A lutein elsősorban a szem egészségi állapotát javítani hivatott készítmények alkotóeleme, de önmagában szedve is hasznos erre a célra. Ha a szemed és a bőröd egészségi állapotának megőrzése nálad központi kérdés, akkor tégy egy próbát vele!
Étkezéssel együtt szedd a nap folyamán bármikor.

Összefoglalva

Láthatod, hogy gyakorlatilag minden igényt kielégítő vitamin palettával állsz szemben. Akár egyetlen multivitaminból szeretnéd megoldani a vitamin beviteledet, akár össze akarod válogatni a "napi betevőt", mindenképpen érdemes alaposan körülnézned a Scitec vitaminok között!


Shop.Builder havi legolvasottabb cikkei
Próbáltam nem szentelni figyelmet ennek a témának, mert azt érzem, a figyelem a legnagyobb ajándék, amit adhatok egy arra érdemtelen emberne...
Tavaly írtunk egy rémisztő cikket Ronnie Coleman-ról, hogy minden idők legjobb testépítője valószínűleg sosem fog tudni járni mankó nélkül. ...
Kezdő testépítőknél nagyon fontos, hogy fokozatosan, edzésről edzésre növeljék a terhelést. Ezt megtehetik az ismétlésszám, a súly, vagy pár...
Blessing Awodibu a vicces videóival lett dúsgazdag világsztár, most viszont az első profi versenyére készül, ami az ausztrál Arnold Classic ...
Tizenkettő-tíz-nyolc-hat… Klasszikusokat csak pontosan, ugye? Ha szeretsz piramisban edzeni, ne ugord át ezt a cikket! Ha a tizenkettes soro...
Figyelem! A gyakorlat még akkor is hasznos, ha nem vagy lediétázva, azaz van egy kis zsír a hasadon. Nem kell vele megvárnod, amíg leszálkás...
Érezted már úgy, hogy nincs miért edzened? Érezted már azt, hogy megrekedtél, a genetikád határaihoz értél, és bármit teszel, úgysem jutsz e...
A Shop.Builder adatbázisában több, mint száz edzésterv, és eddig közel 200 gyakorlat leírása található meg, többnyire videós bemutatással. A...