Scitec NutritionScitec Nutrition

A Scitec bemutatása

A SCITEC NUTRITION® dominánsan az elsőszámú márka hazánkban, amióta csak kapható. Természetesen mindig a termékek minősége és megbízhatósága az alap, de most összefoglaljuk, hogy a SCITEC-et miért értékelik úgy, mint egy márka, amelyik másként tekint a piacra, mint a többi cég. Mi a vásárlókért és a testépítésért vagyunk!

A Scitec Nutrition termékek

Hiába az egyre növekvő számú megvásárolható márka és azok agresszív reklámszövege, a SCITEC több, mint egy évtizedes gyakorlati bizonyítottságát a minőség, hatásosság, érték, élvezhetőség területén nem lehet túlszárnyalni.

A Scitec nem csap be, nem kényszerít arra, hogy rizikót vállalj az egészségeddel és a sportodban való megbukással valamiféle kétes előnyök érdekében. A Scitec legújabb termékei is hivatalos bevizsgálási eredményekkel rendelkeznek arról, hogy nem tartalmaznak doppingszernek minősülő anyagot!

A Scitec és a média

A SCITEC kezdettől fogva biztosította a sport­rajongóknak a médiát a szórakoztatáshoz és informálódáshoz a sportról. Saját és amerikai licensz magazinok, magyar és nemzetközi anyagok, naturál és nem naturál megközelítés mind szerepel a palettánkon.

A Fit Muscle évek óta igyenesen biztosít színvonalas olvasnivalót a magyar sportolóknak! Az általunk kiadott magazinok 2,720,000 példányban jelentek meg eddig összesen, amely több mint 10 kilométer magasra nyúlna egymásra helyezve.

Scitec Nutrition

A SCITEC tizenegy éve rendezi meg Magyarország legnagyobb és legnépszerűbb versenyét, a SUPERBODY-t, mellyel versenyzési, szereplési lehetőséget biztosítunk mindenkinek, és megteremtettük azt, hogy a résztvevők színvonalas módon viszontláthassák magukat nyomtatott és mozgóképes formátumban. Mi értékeljük a sportba fektetett munkát!

A számok magukért beszélnek: 14 év, 3 ezer versenyző, 30 ezer néző, 100 millió forint összdíjazás.

A Scitec és az innováció

A SCITEC-féle innováció ténylegesen működő új termékek piacra dobását jelenti, mint amit a pezsgő formulák (pl. PUMP kreatin) piacra bevezetésével valósítottunk meg. Másoknál az innováció sokszor csak papíron létezik, hogy új reklámértéket kreáljanak. A SCITEC-nél működő, bizonyított formulákkal, a gourmand ízek kavalkádjával, és a kiszerelések sokaságával szolgáljuk a vevőket.

A Scitec Nutrition kezdettől fogva biztosítja a filmes szórakoztatást, valamint a megjelenési lehetőséget a magyar sportolóknak. A ‘98-as Muscle World film egyedülálló újdonság volt itthon, amely alapjaiban változtatta meg a magyar testépítés világát és beindította a Superbody-val együtt a tömeges testépítő mozgalmat. Lásd viszont magadat a képernyőn, vagy pillants bele a magyar és külföldi sztárok életébe, edzésébe!

Scitec tesztek

A híres SCITEC TESZTEK segítségével egy olyan újabb bizonyítékot tettü le a Scitec Nutrition a vásárlók elé a termékeik hatékonyságáról és megbízhatóságáról, amelyet semelyik másik cég sem. Volt, hogy kivesézte az alanyt a legkorszerűbb orvosi módszerekkel (pl. MRI), máskor a statisztikai számok erejét felhasználva több, mint száz emberrel ért el remek eredményeket. És az alanyok nem megfoghatatlan versenyző sztárok, hanem a te edzőtársaid, kollégáid, szomszédod – olyan átlagemberek, mint te is. Természetesen az alanyok ingyenesen kapták az értékes Scitec termékcsomagokat, így egyfajta szponzorációs vonalnak is tekinthetők a SCITEC TESZTEK, amelyek során tömegek tettek szert sok kiló izomra és így nem véletlen, hogy a mai napig jönnek jelentkezések a tesztekre.

A Scitec eredményei

A legmotiválóbb az, amikor nálunk rosszabb helyzetből induló, akár súlyos beteg, balesetet szenvedett embereket látunk felállni a padlóról, legyőzni az akádalyaikat és nyerni! Az évek során számtalan olyan embert mutattunk be, akik a SCITEC és a SUPERBODY segítségével motiválták magukat a határaik legyőzésére. Örök életében naturál Superbody bajnok, tolókocsiból felálló sérült, Guinness-rekorder guggoló csak néhány példa erre.

Raj Krisztiánnak súlyos immunbetegségét leküzdve sikerült egy izmos testet felépítenie, és a Superbody csapattal a görögországi versenyre utaznia 1998-ban.

Molnár Zoltán 2000-ben 75 kilós testsúllyal 100 kilóval 170-szer guggolt (Guinness-rekord), majd megnyerte a Superbody-t.

Üres propaganda helyett a SCITEC a minőségben hisz és tisztességes üzleti magatartással folytatja tevékenységét, ennek ellenére gyakorlatilag a világ szinte minden pontján megvetette lábát. A SCITEC reklámok kapcsán a vásárlók nem csalódnak a termékekben, a hatás és az ízek mindenhol visszatérő vásárlókra találnak! Európában a SCITEC az első három hardcore táplálékkiegészítő márka egyike, de például Spanyolországban, Olaszországban és Franciaországban a piacvezető külföldi táplálékkiegészítő. A Scitec Nutrition célja Európa vezető márkájává válni, valamint meghódítani a dél-amerikai és távol-keleti piacokat is. A Scitec népszerűsége és megbízhatósága alapja világméretű!

A Mr. Olympián is szereplő komoly profik mellett a SCITEC kezdettől fogva támogatja a magyar, feltörekvő sportolókat is termékekkel, bemutatással, szakmai segítséggel. A versenyszervezéssel együtt ez számunkra része a természetes közegünk, a testépítő sport felfuttatásának. A Scitec több mint 150 magyar sportolót támogatott ezidáig!