Bio-Rost (60 tab.)

 / 4.5 2 vélemény
Pharma Nord Bio-Rost 60 tab.
Ár: 2 390 Ft
Egységár: 39,83 Ft/tab.
Darabszám:
Kosárba teszem


Termékleírás összecsukása »

Pharma Nord: Bio-Rost

az egészséges emésztés elősegítésére

Az ipari országokban az étkezési szokások alapvetően megváltoztak a XIX. században. Több mint száz évvel ezelőtt a rostokban gazdag gabonafélék, gyümölcsök és zöldségek képezték a napi táplálék fő részét. Miután az élelmiszeripar egyre inkább iparivá, nagyüzemivé vált, az élelmiszerek diétás rosttartalma csökkenni kezdett. A modern táplálkozás főleg félkész vagy mirelit ételekből áll, amelyek nagyon kevés rostot tartalmaznak.

Mennyi Bio-Rostra van szükség?

Ajánljuk 4 tabletta (2x2) Bio-Rosttal kezdeni és folyamatosan növelni a napi mennyiséget amennyiben szükséges. A felső határ 12 tabletta/nap (3x4). Nagyon fontos, hogy sok vizet fogyasszon akkor, amikor rosttartalmú étrend-kiegészítőt szed, mivel azok folyadékot kötnek meg a tápcsatornában.

A rostok mennyisége nem az egyetlen döntő faktor a hatásukat illetően, mert lényeges még az is, hogy a négy különböző rostféleség (cellulóz, hemicellulóz, lignin és pektin) megfelelő egyensúlyban legyen. Egy Bio-Rost tabletta 520 mg diétás rostot tartalmaz, amely egy szelet fehér kenyér rostkoncentrációjával egyezik meg. A négy rostféleség százalékos arányát az ábrán jelöltük.

Optimalizáljuk a rost felvételét!

A Bio-Rost tablettát a legújabb tudományos felfedezéseknek megfelelően, a rostok egészségünkben játszott szerepének ismeretében fejlesztették ki. A készítmény a táplálkozástudománnyal foglalkozó tudósok szerint részben képes kompenzálni a modern élelmiszerek alacsony rosttartalmát, ami által a nyugati világ lakosságát érintő betegségekkel szemben veszi fel a harcot. A „ 80”-as szám arra utal, hogy minden tablettában 80 % diétás rost van. Ritka az olyan rostkészítmény a piacon, amely a Bio-Rost magas százalékos rosttartalmával összehasonlítható lenne. A Bio-Rost 520 mg diétás rostot tartalmaz, melyben az egyes rosttípusok kombinációja a leglényegesebb.

A Bio-Rost helyes arányban tartalmazza a négy legfontosabb rosttípust, név szerint: cellulózt (23%), hemicellulózt (48%), lignint (4%) és pektint (25%) egy könnyen lenyelhető tabletta formájában. A kitágult vastagbél az alacsony rostfelvétel eredménye. A diétás rostok azért nagyon fontosak, hogy rendben tartsák az emésztést, valamint a gyomor és az epehólyag működését is segítik.

Készült: növényi rostok, hordozó: E1202, E460, E551, E470b. E464 felhasználásával.

Felhasználási javaslat:

4-12 tabletta naponta, egyedi igények szerint.

Termékleírás összecsukása »Kérdések

Kérdés
2011-10-10
Érdeklődnék,hogy hogyan segít ez a készítmény,ha fogyókúrázni szeretnék. Akadályozza,vagy elősegíti a fogyást?

válasz
2011-10-11
elősegíti, a rost nagyon fontos diétában

Vevővélemények

átszalad a táplálék..
2015-06-23
4 tablettát szedek (2x2) abból a célból hogy utóbbi időben úgymond gyorsan átszaladt rajtam a kaja, ez a rost készítmény segített. Sok folyadékkal kell beszedni és teszi dolgát már egy hét után érezhető volt számomra. Jó vásárlás volt. Ha másnak is lenne ilyen problémája nyugodtan próbálja ki.