Kapszulatartó

 / 4.9 72 vélemény
Scitec Nutrition Kapszulatartó
Ár: 275 Ft
290 Ft
Megtakarítás:15 Ft 5%
Szín:
Darabszám:
Kosárba teszem


Termékleírás összecsukása »

Kapszulatartó

Lássuk csak. Optimális esetben szedsz egy multivitamint - lehetőleg csomagot -, ízületvédőt, C-vitamint, D-vitamint, emellett ízületvédőt, és jó esetben halolajat, és akkor nem beszéltünk az egyebekről, amik rajtad múlnak. Ezek mind tablettás és kapszulás termékek. Persze hurcolhatod is magaddal az összes dobozt, de mi szükség lenne erre? Sokkal egyszerűbb egy kapszulatartóba tenni a napi adagodat mindenből. Alig foglal helyet, a kapszulák biztonságban vannak benne, jól zár - mégis, mi kéne még nekünk? :)

"Teljesen jó. Ennyi pénzért szinte ajándék :) Megyek valahová csak belepakolom a kis vitaminjaimat, meg ilyesmiket és viszem magammal, alig foglal helyet. Masszív anyagból készült úgy látszik, biztos nem adja meg magát jó ideit. Jól is néz ki, mi kell még? :) Vegyétek, használjátok :)"

Mennyiségtől függően akár a heti kapszulás kiegészítő adagodat is ki tudod porciózni benne, hacsak nem vagy durván nagy fogyasztó. De nem nagy dolog naponta megtölteni ebben az esetben sem :)

Termékadatok

A kapszulatartóban öt elválasztott rekesz van. Biztosítókapoccsal rögzíthető.

Termékleírás összecsukása »


Kérdések


Vevővélemények

Nagyon tetszik
2015-03-10
Kék színűt rendeltem, nagyon praktikus, jó minőségű és jó design is. Megoldódott az a problémám, hogy általában elfelejtetem, hogy bevettem e vagy sem a kiegészítőket. 5 részre fel van osztva a doboz, kiporcióztam a napi adagokat, ha estére kiürült az adott napi fakk, akkor bevettem. :) Meg vagyok vele elégedve és az ára pedig több, mint kedvező.
Nagyon jó
2015-03-31
Nagyon praktikus, kedvező az ára és így nem külön dobozokból kell kivenni a vitaminokat hanem egy helyről és nem felejtem el meg vagyok vele elégedve.
Jó cucc
2015-04-05
Hosszú véleményt nem kell írni erről, azt tudja, amit a neve mond: kapszulatartó. Persze tabletták is elférnek benne :) 5 része van, nem 2 nagyobb és 3 kisebb. Nem vándorolnak át a kapszulák egyikből a másikba, stabil, könnyen záródik, elfér bárhol. Még egy Sárga Kapszula is elfér benne :)
Előbb kellett volna vennem
2015-04-19
Szuper kis doboz, szívesebben nyitogatom ezt és veszem ki egy helyről ami éppen kell mint hogy cipelném a sok dobozt és egyesével venném ki azokból. Mindenképp ajánlott beruházni egyre, szinte semmibe sem kerül!
Szuper kellék a mindennapokra!
2015-04-25
Naponta ebben viszem az adagjaimat melóba, szortírozni lehet őket, kényelmes, strapabíró. Ennyiért ajándék!
Hasznos
2015-05-22
Ha az embernek több kiegészítője van, amiket rendszer szerűen akar szedni akkor elengedhetetlen. Munkába, utazáshoz simán bele tudok tenni, 3-4-5 napi adagot, kis helyet foglal, nem sérülnek a gél kapszulák stb. Nagyon hasznos!
Utazások alkalmával nélkülözhetetlen
2015-06-09
El sem tudnám már képzelni az életem enélkül, nagyban megkönnyíti a dolgom ez a filléres kis okosság, hogy nem kell 6-7 nagyobb dobozt magammal vinnem, ha hosszabb útra indulok.
Hasznos és praktikus
2015-06-23
Körülbelül fél éve vettem egyet magamnak kék színben, és tökéletesen elégedett vagyok vele, azóta mindig velem van. Az anyaga teljesen jó, a rekeszek elég nagyok, és a tartó méretével sincsenek problémák. Táskámban egy kis rekeszben hordom, így akárhová megyek velem lehet.


Ajánlom, mert nagyon hasznos, minden egy helyen van így.
Nagyon szeretem, szuper termék!
2015-07-02
Eredetileg utazásokhoz vettem, de olyan jó nagyon a fakkok vannak benne, hogy minden vitaminomból 15 minimum elfér benne :) Végre eltehettem a sok vitaminos dobozt, amik egy csomó helyet elfoglaltak a konyhapulton. Most csak ez a picike tartó van elöl, így ugyanúgy észreveszem, és nem felejtem el bevenni, de nem foglal annyi helyet, és nem csúfítja a konyhát. IMÁDOM! :)
Nagyon tetszik
2015-08-19
Páromnak rendeltem egyet, de látva milyen praktikus és mellé milyen olcsó, így a kövi pakk rendelésében is lesz 1. Nagyon hasznos kis cucc, az anyaga nem vékony műanyag, elég masszív és mellé még pofásan is fest.
Ismét jó választás volt
2015-11-01
Már korábban is rendeltem egyet, de kevésnek bizonyult az első ezért beruháztam egy másodikra is, megint nem bántam meg. Nagyobb szemű kapszulák is jól elférnek benne, egész hétre el lehet bele pakolni a kapszulákat és tartó pedig kis helyen elfér, karácsonyra párom is kap egyet de lehet kettőt.
Tökéletes
2016-03-14
Praktikus és tartós kapszulatartó. 5 napi vitaminadagom elfér benne, a tároló rekeszek elég nagyon, ezért a nagyobb tabletták is könnyen elférnek benne. Az opálos színűt vettem, egy kicsit átlátszó, de ha valakit ez zavar akkor vegye inkább a kéket. Maga a műanyag tartós ár érték arányban nagyszerű választás.
legjobb
2016-12-29
Jól záródó, könnyű, kis helyen is elfér. Nagyon jól el tudom pakolni benne akár 2-3 napra előre a napi kiegészítőket. Praktikus, tetszik a kék szine, szerintem a legjobb kapszulatartó az összes közül.
Sosem gondoltam...
2017-06-26
Őszinte leszek, nekem mindig is "fura" volt ez a kapszulatartós dolog. Nem értettem igazán minek kell. Én simán bevágtam nagy ritkán a pénztárcának az egyik külön részébe azt, ami épp kellett ha utaztam valamerre. Na, de úgy döntöttem, hogy nemár... Ezért a pénzért most már veszek egyet, amúgy is tetszett a kék színű. Hát, bejött! Praktikusabb, jobb is így hordozni azt a pár tabit, ráadásul elegánsabb megoldás is.