Full Force Kapszulatartó

 / 5.0 7 vélemény
Full Force Full Force Kapszulatartó
Ár: 290 Ft
Nem rendelhető!


Termékleírás összecsukása »

Full Force Kapszulatartó

Vitaminok. Aminosavak. Omega-3. Ízületvédő. Kalcium-magnézium. Messze nem jutottunk a végére a tápkieg listának, ami egy komoly sportoló repertoárjában napi szinten benne van. Hurcolnád magaddal az összes dobozt, amiben ez a sok cucc van? Hát, nem a legpraktikusabb megoldás, nem igaz? Mennyivel jobb lenne kiszortírozni előre, és egy pici, mégis "befogadóképes" dobozban magaddal vinni, ami szükséges...

"Többféle kapszulatartóm is van, de ez az egyik kedvencem. Minden elfér benne amire szükségem van, vitaminok, kreatin, omega 3, edzés előtti anyag, ízületvédő. Mindig benne van a sporttáskámban."

Egyszerűsítsd le az életed egy jó minőségű kapszulatartóval, amiben nem keverednek össze a kapszuláid, tablettáid, és nem is törik rommá az első leejtéskor! A Full Force kapszulatartónak van ezen kívül még egy hatalmas előnye: határozottan vagány kinézete van!

Termékleírás összecsukása »


Kérdések

Kérdés
2015-04-15
hány rekesz van benne? :)

válasz
2015-04-20
Szia!

5 rekeszes, ebből 2 nagyobb és 3 kisebb.

Vevővélemények

kedvencem
2015-03-03
Többféle kapszulatartóm is van, de ez az egyik kedvencem. Minden elfér benne amire szükségem van, vitaminok, kreatin, omega 3, edzés előtti anyag, izületvédő.
Mindig benne van a sporttáskámban.
Nagyon tetszik!
2015-03-24
Praktikus megoldás, ha nem akarod az egész doboz vitamint, stb magaddal vinni. Ezen felül még jól is néz ki. Nem gagyi műanyagból van.