Kapszulatartó BioTech USA

 / 4.8 47 vélemény
BioTech USA Kapszulatartó BioTech USA
Ár: 290 Ft
Szín:
fekete
Darabszám:
Kosárba teszem


Termékleírás összecsukása »

Kapszulatartó BioTech USA

Elutazol, és nincs mibe tenned az ezernyi kapszulát ill. tablettát? Nem akarsz feleslegesen dobozokat hurcibálni magaddal? Szereted kiporciózni a napi/heti "szemes takarmányt"? Akkor neked kell egy kapszulatartó doboz. Ami megvédi a cuccaidat mindentől. Ahol szétszortírozhatod a kapszuláidat. Ami kis helyen is elfér, és nem mellékesen, el is fér benne minden, aminek el kell férnie.

"Ha valakit érdekelne, belepróbáltam néhány "standard" kiegészítőt. Egy nagy rekeszbe 5 napi, 15 szem Heavy Duty elfér, a kicsikbe pedig 15 biotech one-a-day, 14 Scitec magnézium-kálcium, vagy ~20 szem builderes 1g-os C-vitamin. Szóval egy dobozkába egy 10 napra elég kieg belefér, mindet "ömlesztve", szóval nem legóztam ki neki minden helyet hanem ahogy esik. durván 1.5 centi magas, 4 centi széles, 10-12 hosszú (nincs mérőeszközöm perpill) ha valakit ez érdekel. Könnyen zár, nem feszül ki, olyan kis masszív darab, amivel jól kupán lehet vágni valakit aki le-szteroidozza a porcerősítőt."

Most őszintén. Aprópénzért nem megéri ennyi kényelem? Beszerezni meg annyi, hogy bedobod a rendelésed mellé, és kész. Szerintünk ez nélkülözhetetlen eleme egy sportoló edzőtáskájának :)

Termékleírás összecsukása »


Kérdések

Kérdés
2017-06-10
sziasztok! a képek között látható egy szögletes formájú kapszulatartó is. azt is meg lehet rendelni, vagy csak a kerek, B betű logósat? köszi!

válasz
2017-06-10
Sajnos most csak a kerek, B-betű logós van.

Vevővélemények

kedvelem
2015-03-01
A munkahelyemre vettem, hogy mindig legyenek nálam a szükséges kiegészítők kapszula vagy tabletta formájában. El van találva a mérete és a formája is, sőt el is fér benne minden amire nekem szükségem van. Jó termék.
szuper
2015-03-20
Én csak arra vettem, hogy ne kelljen minden este külön beszedni a cuccokat és letekerni a biztonsági záras dobozt (amit a Scitec előszeretettel alkalmaz :D ) így minden flakkba belefér az esti cucc :) Majd még beruházok egy 7 flakkosra és akkor megoldom így a vitaminjaimmal is :)
praktikus
2015-04-08
Praktikus, jól néz ki és végre nem kell az egész doboz vitaminokat magammal cipelni.
Tökéletes
2015-04-13
Tökéletes kapszulatartó! Sokat utazom, minden vitamin elfér ebben a kis tartóban. Akár több heti adag! :)
hasznos
2015-04-25
Nagyon szeretem! Olcsó, praktikus, hasznos, minden belefér aminek bele kell!
Hasznos és jó cucc
2015-06-01
A képek alapján egy picivel kisebbre számítottam, de elég lapos és kicsi így is, akár zsebben is elfér. Egy hétre elegendő bogyó is elfér benne, elől pattintós zár van rajta, amivel könnyen nyitható és zárható, és bár műanyagból van, nekem elég stabilnak tűnik, jó ideig ki fog tartani.