Coenzyme Q-10 (100 mg) (30 kap.)

 / 4.8 4 vélemény
VitaKing Coenzyme Q-10 (100 mg) 30 kap.
Ár: 2 430 Ft
Egységár: 81,00 Ft/kap.
Darabszám:
Kosárba teszem


Termék más kiszerelései

Termékleírás összecsukása »

Koenzim Q-10 100mg

A Q-10 koenzim (más néven CoQ10, Q10, Vitamin-Q10, ubiquinone) egy olyan anyag, amit minden élő szervezet előállít kisebb-nagyobb mennyiségben. A koenzim egy enzim működéséhez szükséges. A nevében a Q és a 10 a kémiai összetételére utal.

A Q-10 megtalálható a szervezet szinte összes testrészében. A legnagyobb mennyiségben a szívben, a vesében, a májban és a mellékvesében.

Az életkor előrehaladásával a termelése csökken. Szervezetünkben az immunrendszer és a szív az, ami legjobban függnek a Q-10 mennyiségétől és természetesen e kettő fog először sérülni, amennyiben az öregedéssel járó csökkenés megjelenik.

A Q-10 ráadásul antioxidáns tulajdonságú, és a szervezet ezt a tulajdonságát gyorsabban képes felhasználni, mint bármely más antioxidánsnak, mint például E-vitamin vagy C-vitamin.

  • A Q-10 részt vesz a sejtszintű energiatermelő folyamatokban
  • Antioxidáns tulajdonságainál fogva védi a sejteket az oxidatív stressz ellen, mely a sejtek öregedéséért felelős
  • A megfelelő Q-10 ellátottság hozzájárulhat a szív egészséges működésének fenntartásához
  • Elősegítheti a normális vérnyomás megőrzését
  • Javíthatja az általános fizikai állóképességet
  • A koenzim Q-10 sportolás során növelheti a teljesítményt azoknál az egyéneknél, akik csökkent teljesítőképességgel rendelkeznek, de szervi bajtól mentesek

Gélkapszulánként 100 mg hatóanyagot tartalmaz.

Adagolás

Napi ajánlott mennyiség: 1 gélkapszula.

Termékleírás összecsukása »Kérdések


Vevővélemények

Teljesen OK
2015-07-22
E vitamin komplexszel és szelén kapszulával együtt kezdtem szedni, mert intervallum futásnál többször jelentkezett mellkasi díszkomfort érzésem. Azóta semmi bajom és a betegeimnek is ajánlom ezt a kombinációt. Próbáltam a 60 mg-os kiszerelésben is, nekem ugyanolyan jó volt, de én csak 60 kg vagyok. Fejlettebb sportolóknak szerintem kell a nagyobb dózis.