Q-10 (30 mg) (240 kap.)

 / 3.0 1 vélemény
Swanson Q-10 (30 mg) 240 kap.
Ár: 10 430 Ft
Egységár: 43,46 Ft/kap.
Darabszám:
Kosárba teszem


Termék más kiszerelései

Termékleírás összecsukása »

Q-10 / 30mg

Gazdaságos családi kiszerelés

A Q-10 koenzim (más néven CoQ10, Q10, Vitamin-Q10, ubiquinone) egy olyan anyag, amit minden élő szervezet, előállít kisebb-nagyobb mennyiségben. A koenzim egy enzim működéséhez szükséges. A nevében a Q és a 10 a kémiai összetételére utal. A Q-10 megtalálható a szervezet szinte összes testrészében. A legnagyobb mennyiségben a szívben, a vesében, a májban és a mellékvesében.

Az életkor előrehaladásával a termelése csökken. Szervezetünkben az immunrendszer és a szív az, ami legjobban függnek a Q-10 mennyiségétől és természetesen e kettő fog először sérülni, amennyiben az öregedéssel járó csökkenés megjelenik.

A Q-10 ráadásul antioxidáns tulajdonságú, és a szervezet ezt a tulajdonságát gyorsabban képes felhasználni, mint bármely más antioxidánsnak, mint például E-vitamin vagy C-vitamin.

Kicsi séta, 2000mg C-vitamin, 600 egység E-vitamin és 30mg Q-10 naponta tényleg hatásos, és tartós eredményt hoz.

40 év felett mindenkinek ajánljuk.

Termékleírás összecsukása »Kérdések

Kérdés
2018-11-10
Kifejezetten érdekesnek találtam az Ismertetőt. Ugyanis pár hónapja kezdtem újra a sportot, hosszú kihagyás után, és az intenzív, 2 órás fitness edzések alatt, illetve azt követően mindig erősen görcsölt a lábam.
Rendeltem tőletek egy doboz "SCITEC BCAA + Glutamine Xpress"-t, amit közvetlenül edzés előtt és alatt elfogyasztok. Az elmúlt 3 edzésen már nem görcsöltek a lábaim. Nyilván kevés még a tapasztalat, de én ennek tudom be.

A kérdés az, hogy ha elfogy érdemes ezt az "Intra Edge"-et használni a BCAA _helyett_? Ez tartalmaz mindent, amit a BCAA, és pluszban mindazokat, amit felsoroltatok a cikkben?

A ciklikus dextrin hogyan viszonyul a hagyományos gyors felszívódású szénhidrátokhoz? Ugyanannyira hízlal(hat)?

Az is érdekes, amit az edzés és a szénhidrátok viszonyáról írtatok:
"Mint tudjuk, szénhidrátot nem érdemes közvetlenül edzés előtt fogyasztani (közben meg aztán végképp)"

- Ez csak és kizárólag a súlyzós edzések esetében igaz, vagy az aktív mozgással járó edzésformáknál is? Azért kérdezem, mert edzés előtt és alatt fogyasztható Isostar izotóniás italt szoktam inni.

Hamarosan tervezem elkezdeni a súlyzós edzéseket is alakformálás gyanánt. Mennyiben változtatja meg mindez a fentieket?

válasz
2018-11-12
Szia!

Igen, a cikket direkt úgy írtam meg, hogy olyan hatóanyagok szerepeljenek benne, amik az Intra Edge-ben is vannak. Mindenképp érdemes kipróbálnod, ha van rá kereted, akkor tényleg sokkal jobb, mint a sima BCAA, hiszen ettől a bedurranás is jobb lesz picit.
Egyébként hozzáteszem, hogy 2 órás edzés nem túl egészséges, mármint ha az időt súlyzózással töltöd.
A dextrin nem hizlal, hiszen energiaként tudod felhasználni a bevitt szénhidrátot, ráadásul nem egy egetverő mennyiségről beszélünk (15 gramm). Amúgy persze ez is szénhidrát, ha nem égeted el, akkor inkább a lassú felszívású szénhidrátokhoz hasonlítanám azt, hogy hogyan hizlal, mivel nem okoz ingadozást az inzulinszintben.

-edzés után azért tilos az üdítőital és a többi szénhidrát, mert ha az edzésedet egy jó kis cukorbombával indítod, a vércukorszinted megugrik, majd drasztikusan lezuhanhat edzés közben, ami rosszulléthez, szélsőséges esetben akár ájuláshoz is vezethet. Ebből kifolyólag én nem javasolnám más sportoknál sem edzés előtt, de közben lehet, ha pl úgy érzed, leesett a vércukrod.

Semmiben, hiszen mi itt főként a súlyzós edzéssel foglalkozunk.

Vevővélemények

Árban nem a legjobb
2015-05-18
Nagy kiszerelés előny, viszont árban nem túl jó és csak 30mg-os. Inkább a Sciteches-t, vagy a Vitakingest ajánlom helyette.