Co-Q10 (10mg) (100 kap.)

 / 4.3 7 vélemény
Scitec Nutrition Co-Q10 (10mg) 100 kap.
Ár: 2 555 Ft
2 690 Ft
Megtakarítás:135 Ft 5%
Egységár: 25,55 Ft/kap.
Darabszám:
Kosárba teszem


Termék más kiszerelései

Termékleírás összecsukása »

Scitec Essentials - Co-Q10

Q-Sorb™ Q10-koenzim

A Q-10 koenzim Q10 egy vitamin-szerű anyag, ami a mitokondriumokban van jelen a sejtjeinkben. Részt vesz az aerob légzésfolyamatban, ami az emberi test energia-termelésének egy jelentős részét adja, ATP formájában

A koenzim Q10 szintetizálása a legtöbb emberi szövetben lehetséges, és a természetben is széles körben fordul elő, többek közt ételekben is. De fogyasztható étrend-kiegészítőként is, például a mi Q-Sorb™ Q-10 koenzim kapszuláink formájában.

Használati utasítás

Naponta 3x1 CO-Q10 kapszula bevétele ajánlott étkezés közben, bő folyadékkal.

Termékleírás összecsukása »Kérdések

Kérdés
2014-01-25
Helló!
23 éves nő vagyok, összességében egészségesen és változatosan táplálkozom, sportolok, fehérjét iszom és többfajta vitamint is szedek. Szeretnék kipróbálni újfajta (eddig még nem szedtem értelemben) termékeket is és a kérdésem az, hogy ezt is érdemes lenne-e szednem vagy ezzel ráérek még?
Köszi a választ!

válasz
2018-02-05
Szia!

Kérdés, hogy mi a célod. Mindenek előtt ezt lenne fontos meghatározni: izmot építenél, esetleg zsírtól szabadulnál meg, vagy talán a kettő egyszerre (halkan megjegyzem, ez sajnos nem működőképes). Ha az általános egészségi állapotod javítása a cél, a keringési rendszered karbantartása, akkor a Q10 jó választás lehet. Ez azonban csak egy extra a sok közül, de ha követsz egy étrendet, van konkrét cél, és az alapvető táplálékkiegészítők rendben vannak (multivitamin, fehérje), akkor érdemes lehet extra Q10-et beilleszteni az étrendedbe.

Ha egyébként komplettebb megoldást keresel, esetleg még a Multi-Pro Plus -t ajánlom, ez az emelt dózisú vitamin- és ásványianyagtartalom mellett extra hatóanyagokat, pl. esszenciális zsírsavakat, és adagonként 50mg Q10-et is tartalmaz, pontosan ugyanezt. :)

Vevővélemények

király
2018-05-07
Jó kis termék, ha az anyagiak engedik mindig veszek belőle. Nekem egy nélkülözhetetlen termék, de ha az anyagiak engedik mindenképp érdemes beruházni rá. Az 50mg-osnak kifejezetten baráti az ára.