Protein Coffee

 / 4.8
Értékeléshez kérlek jelentkezz be! Belépés/Regisztráció

Indítsd a napot egy jó erős kávéval és egy jó adag tejsavó-fehérjével – egyszerre!


Protein Coffee - Scitec Nutrition


Indítsd a napot egy jó erős kávéval és egy jó adag tejsavó-fehérjével – egyszerre!

Egy adag PROTEIN COFFEE 27 gramm tejsavó-fehérjét tartalmaz! A tejsavó-fehérje teljes fehérje, mivel ellátja a testet minden szükséges aminosav-típussal.

A PROTEIN COFFEE, fehérjetartalmánál fogva, hozzájárul az izomtömeg fenntartásához és növekedéséhez, valamint a csontok normál állapotának fenntartásához.

A koffeint évezredek óta széles körben használják az éberség és a koncentráció fokozására. A legnépszerűbb hatóanyagok közé tartozik az energizáló és testsúly-kontroll formulákban. A PROTEIN COFFEE az adagonként 100 mg koffeint kávéból és hozzáadott tiszta koffeinből biztosítja.

Ha valaki szereti a kávé ízét, de nem szeretne részesülni a koffein hatásából, fogyaszthatja a koffeinmentes változatot.

A cukormentes változat lehetővé teszi, hogy azok is élvezhessék a terméket, akik étrendjébe nem fér bele az egyszerű cukrok fogyasztása.

Figyelmeztetés: a PROTEIN COFFEE-t ne forró vízben oldja fel!

Kiszerelés: 1000 g
Egy adag: 40 g (cukormentes) / 50 g (cukortartalmú)
Adagok száma dobozonként: 25 (cukormentes) / 20 (cukortartalmú)

Scitec Protein Coffee


Használati utasítás

Tegyen 1 adag PROTEIN COFFEE italport 300 ml max. 60 °C-os vízbe, majd keverje, míg a porkészítmény teljesen feloldódik. Fogyasztása javasolt a nap bármely szakában, amennyiben fehérjebevitelre van szüksége, vagy ha egyszerűen élvezni akarja ezt az ízletes italt. A koffeines változat használata reggel, valamint edzés előtt javasolt.

3D


Javasolt termékkombinációk

Izomtömeg-növelő kombináció:

- PROTEIN COFFEE

- CREA-BOMB

- G-BOMB 2.0


Testzsír-csökkentő kombináció:

- PROTEIN COFFEE (cukormentes)

- CARNI COMPLEX

- HCA-CHITOSAN

Scitec Nutrition termékek a Shop.Builder Webáruházban
660/650 gr. 
 / 4.2
 
8 590 Ft
500 gr. 
 / 4.8
 
8 990 Ft
60 kap. 
 / 4.7
 
6 690 Ft
100 kap. 
 / 4.4
 
5 590 Ft


Kapcsolódó cikkek
Kinek készül a Plant Protein? Lehet, hogy Neked is! ...
Tóth Dani megmutatja jelenleg hogy néz ki az edzés utáni turmixa. A melledzését ITT megnézheted. ...
Ha a megszokott, zsírégetéshez és/vagy alakformáláshoz megfelelőnek gondolt mozgásformákkal nem éred el azt az eredményt, amit szívesen látnál a tükörben, érdem...
7 minőségi állati eredetű fehérje keveréke a Super 7. Mikor, miért használd? Válaszok lejjebb. ...
Az unalomig ismételjük, hogy a fehérjeforrások királya a tejsavófehérje. Igen ám, de tejsavó és tejsavó között is akad némi különbség. Ráadásul ott vannak azok ...
A fehérje gyakorlatilag az izomzatunk építőköve. A fehérjét a szervezet aminosavakra bontja, - ezek a legkisebb egységei - és ilyen formában használja fel. Term...
HANGOLÓDJ AZ EDZÉSRE Az edzésen alapvető fontosságú, hogy megfelelően tudjunk koncentrálni és kihozzuk magunkból a legjobb teljesítményt. Mindenkinek megvann...
Ismét kaptunk tesztelésre egy jó - vagyis, jónak ígérkező - preworkout cuccot: ez volt a Nutrend-es N1 Pre-Workout Booster. Mint minden rendes függő, mi is azon...

Kérdésed van a cikkel kapcsolatban? Tedd fel!

Ebben a rovatban kérdéseket csak regisztrált felhasználóink tehetnek fel!
Kérlek, jelentkezz be!

Kérdés
2019-08-26
ICE COFFEE FLAVOR volt bármelyik fehérjével szuper eredmény születik nekem be jött így ki zártam a kristály cukrot és a tejet.

válasz
2019-08-27
Köszi :)
Kérdés
2019-08-25
Én most próbáltam ki a rendes kávét le föztem és egy adag fehérjével összekevertem a shakerbe az eredmény szuper volt habos krémet kaptam kérdés e mennyi fehérjével szeretei az ember☺ezentúl én igy fogom inni☺se tej se cukor nem kell bele ☺☺

válasz
2019-08-26
nem rossz! melyik íz volt?
Kérdés
2019-04-08
"Tegyen 1 adag PROTEIN COFFEE italport 300 ml max. 60 °C-os vízbe."

Ezt a max. 60 Celsius fokot illik komolyan venni, mert ha 100 C fokos vízzel öntjük nyakon a protein kávénkat, akkor bizony becsomósodik a fehérje, és aztán rohangálhatunk a konditeremben, keresni a vétkest, hogy ugyan melyik mocsok köpte a "rágóját" a kávénkba, pedig csak mi voltunk hülyék, és a fehérje változott nyúlós, csomós gumivá a túl forró víztől. XD
Így érdemes beszerezni egy digitális hőmérőt (a hagyományos hónalj és ablakhőmérők nem jók, mert 50 C fokig mérnek, és hajlamosak elpattanni afeletti hőmérsékleteken, az üvegszilánkos és higanyos kávé, meg ugye halálos méreg!). De ugye nem mindenki rohangál hőmérőkkel, így a legegyszerűbb és leggyorsabb módszer az, ha egyszerűen feloldjuk a cuccot fél pohár hideg vízben és arra öntjük rá a forraltat, így sacc per kábé 50 C fokos, csomómentes ízletes kávét kapunk.

válasz
2019-04-09
Köszi, hogy megosztottad ezt velünk!