Lactobacillus Acidophilus (60 kap.)

 / 4.9 8 vélemény
VitaKing Lactobacillus Acidophilus 60 kap.
Ár: 1 720 Ft
Egységár: 28,67 Ft/kap.
Darabszám:
Kosárba teszem


Termék más kiszerelései

Termékleírás összecsukása »

Lactobacillus Acidophilus

Egy barátságos baktérium

Ezek a laktobacilusok segítik szervezetünket a B vitaminok termelésében, segítenek megemészteni a laktózt, amelyre sok ember érzékeny, valamint egy hatékonyabb működésre stimulálják az immunrendszert.

Ezek a jótékony laktobacilusok meggátolják a káros mikroorganizmusok túlzott elszaporodását is. A laktobacilusok száma lecsökken a helytelen táplálkozás, betegség, hasmenés, antibiotikumok vagy gyógyszerek szedése, vagy alkoholfogyasztás következtében.

Az Acidophilus baktérium kedvezőtlen környezetet teremt a különféle kórokozók, például a mikrokokkuszok, a klosztridiumok, a különböző kólibaktériumok, illetve a gombák számára. Segíthet a tejfehérjék, az aminosavak, a zsírok, és a laktóz feldolgozásában.

Az Acidophilus természetes formájában az aludttejben található meg. Nem található meg a hőkezelt csodakefirekben és joghurtokban.

Az Acidophilus 10 napig vagy tovább is képes életben maradni az emésztőrendszerben, ezért nem szükséges naponta pótolni.

Az acidophilus barátságos baktérium, a szájüreg, a hüvely és a vékonybél természetes védelmet nyújtó lakója. Jótékony hatása főleg abban rejlik, hogy tejsavat termel, ezáltal gátolja a kórokozó baktériumok szaporodását, és enzimek termelésével segíti a tápanyagok emésztését.

OÉTI bejegyzési szám: 4128/2008

Pontos összetétele két kapszulánként:

Lactobacillus Acidophilus 15,34 mg

Termékleírás összecsukása »Kérdések

Kérdés
2017-03-29
Szia!
Hány millió baktérium van egy adagban?
Melyiket válasszam, ezt vagy a Natrol Acidophilus?
Köszi.

válasz
2018-02-05
Szia!

A számot pontosan nem tüntették fel. Csak a mg-ot, ami 15.34 mg 2 kapszulában.
A Acidophilus -ban 1 kapszula 100mg-ot tartalmaz így nyilván az a jobb választás.

Vevővélemények

Nagyon jó!
2015-03-12
Mióta szedem nem puffadok. Sokat segít az emésztési problémákban és a bélflóra helyes működésében. Mivel az immunrendszer a belekben van így sokat köszönhetek a készítménynek hogy télen elkerült a betegség!
Étel intolerancia esetén is hatásos
2017-03-03
Lányomnál több mindenre (glutén, tojás) is étel intoleranciát állapítottak meg. Ez, hasmenésben nyilvánult meg, ha valami olyat fogyasztott, ami tartalmazza azt amire érzékeny. Sokmindent kipróbáltunk már de eddig ez a legjobb termék ami valóban segített neki. Ajánlom a hasonló ciőpben járóknak.