Acidophilus with Bifidus (60 r.t.)

 / 5.0 3 vélemény
VitaKing Acidophilus with Bifidus  60 r.t.
Ár: 2 020 Ft
Egységár: 33,67 Ft/r.t.
Nem rendelhető!


Termék más kiszerelései

Termékleírás összecsukása »

Acidophilus with Bifidus eperízű rágótabletta

A termékben található laktobacilusok segítik szervezetünket a B-vitaminok termelésében, segítenek megemészteni a laktózt, amelyre sok ember érzékeny, valamint egy hatékonyabb működésre stimulálják az immunrendszert. Ezek a jótékony laktobacilusok meggátolják a káros mikroorganizmusok túlzott elszaporodását is. A laktobacilusok száma lecsökken a helytelen táplálkozás, betegség, hasmenés, antibiotikumok vagy gyógyszerek szedése, vagy alkoholfogyasztás következtében.

Az Acidophilus baktérium kedvezőtlen környezetet teremt a különféle kórokozók, például a mikrokokkuszok, a klosztridiumok, a különböző kólibaktériumok, illetve a gombák számára. Segíthet a tejfehérjék, az aminosavak, a zsírok, és a laktóz feldolgozásában.

Az Acidophilus természetes formájában az aludttejben található meg. Nem található meg a hőkezelt csodakefirekben és joghurtokban.Az Acidophilus 10 napig vagy tovább is képes életben maradni az emésztőrendszerben, ezért nem szükséges naponta pótolni.

Az acidophilus barátságos baktérium, a szájüreg, a hüvely és a vékonybél természetes védelmet nyújtó lakója. Jótékony hatása főleg abban rejlik, hogy tejsavat termel, ezáltal gátolja a kórokozó baktériumok szaporodását, és enzimek termelésével segíti a tápanyagok emésztését.

Tudományosan igazolt tény, hogy:

  • a probiotikumok hozzájárulnak az emésztőrendszer egészséges működéséhez
  • a probiotikumok hozzájárulnak a bélflóra egészségének fenntartásához, így egészségünk megőrzéséhez
  • az acidophilus hozzájárul a gyomor-bélrendszeri komfortérzethez
  • az acidophilus hozzájárul a szervezet természetes védekezőképességének (immunrendszerének) egészségéhez.

Adagolás

Napi ajánlott mennyiség: 2 rágótabletta

Termékleírás összecsukása »Kérdések

Kérdés
2016-02-22
Megszűnt a termék forgalmazása? Van egy másik Acidophilus készítménye szintén a Vitakingnek, de az az összetételek alapján meg sem közelíti ezt. Csak az lesz elérhető a jövőben? Köszönöm!

válasz
2018-02-05
Szia!

Sajnos igen, már csak a Lactobacillus Acidophilus kapható a Vitakingnél.
Ha komplett terméket keresel akkor, bár nem Vitaking, de tudom javasolni a BioFlora™-t!

Vevővélemények

hasznos és finom
2015-05-07
Tökéletesen helyre teszi a gyomrot. Nekem mindig gyógyszertárban adtak bizonyos "vény nélkül kapható" pro-és pre biotikumot ami egyrészt drágább is volt mint ez, másrészt pedig semmit sem használt. Ez pedig rendet tesz! Ajánlom mindenkinek akinek gyomorproblémája van!