Acidophilus (10 mg) (100 kap.)

 
Pharmekal Acidophilus (10 mg) 100 kap.
Ár: 2 790 Ft
Egységár: 27,90 Ft/kap.
Nem rendelhető!


Termékleírás összecsukása »

Acidofilusz

Az egészséges gyomor, bélműködéshez és az immunrendszer támogatásához. (Acidophilus)

A probiotikumok hozzájárulnak az emésztő rendszer egészséges működéséhez, a bélflóra egyensúlyának fenntartásához, így egészségünk megőrzéséhez.

Az acidofilusz növeli a jótékony bélbaktériumok számát így hozzájárul a gyomor-bélrendszeri komfortérzethez, az egészséges bélműködéshez és a szervezet természetes védekezőrendszerének/immunrendszerének megfelelő működéséhez.

A laktobacilusok segítik szervezetünket a B vitaminok termelésében, segítenek védekezni bizonyos betegségeket okozó baktériumok ellen, segítenek megemészteni a laktózt, amelyre sok ember érzékeny, valamint egy hatékonyabb működésre stimulálják az immunrendszert. Ezek a jótékony laktobacilusok meggátolják a káros mikroorganizmusok túlzott elszaporodását is. A laktobacilusok száma lecsökken a helytelen táplálkozás, betegség, hasmenés, antibiotikumok vagy gyógyszerek szedése, vagy alkoholfogyasztás következtében.

Az Acidophilus baktérium kedvezőtlen környezetet teremt a különféle kórokozók, például a mikrokokkuszok, a klosztridiumok, a különböző kólibaktériumok, illetve a gombák számára. Segíthet a tejfehérjék, az aminosavak, a zsírok, és a laktóz feldolgozásában, szerepet játszik a B-vitaminok szintézisében.

A szájon át szedett antibiotikumok elpusztítják a hasznos bélflórát, ezért az Acidophilus különösen ajánlott antibiotikumos kezelés közben és után.

Az Acidophilus természetes formájában az aludttejben található meg. Nem található meg a hőkezelt csodakefirekben és joghurtokban.

Amennyiben aludttejet tud fogyasztani heti rendszerességgel, akkor nincs szükség külön pótlásra.

OGYÉI nyilvántartási szám: 14457/2014

Termékleírás összecsukása »Kérdések


Vevővélemények