Powerball 250Hz Pro számlálóval

 / 4.8 5 vélemény
PowerBall Powerball 250Hz Pro számlálóval
Ár: 7 990 Ft
Nem rendelhető!


Termék más kiszerelései

Termékleírás összecsukása »

Powerball 250HZ Pro számlálóval

A Powerball továbbfejlesztett, fordulatmérővel ellátott változata, így pontosan nyomon tudod követni az elvégzett munka mennyiségét!

Hogy mi is az a Powerball? Dióhéjban egy remek alkererő javító készülék: kiválóan alkalmas arra, hogy erősítse az ujjakat, a csuklót, illetve az alkar izmait és nem utolsó sorban a szorítást. Egyedülálló hatásának köszönhetően hatékonyan erősít, melynek erőemelők, falmászók, biciklisek, teniszezők, golfozók, squash játékosok, de még zenészek is hasznát vehetik. A megnövekedett erőnlét, állóképesség, és kézügyesség az élet minden terén jól jön.

Hogyan működik? Egy nagyon okos kis szerkezet szolgáltatja az egésznek a lelkét: ez tulajdonképpen egy belső rotor, ami anélkül mozgatja meg az ujjakat és a csuklót, hogy túlterhelné azokat. Így nem csak a csukló mobilitását és hajlékonyságát lehet vele edzeni, hanem akár rehabilitációs célzattal (sérülések után) is rengeteget profitálhatunk használatából. A rotor forgása során generált ellenállásnak köszönhetően minél gyorsabban pörgetjük a labdát, az annál nagyobb ellenállást fog biztosítani, így növelve az izommunkát! Ez az alkar izmainak olyan különleges erősítését teszi lehetővé, ami pontosan illeszkedik az aktuális erőnlétünkhöz.

Termékleírás összecsukása »


Kérdések


Vevővélemények

Ez a termék kitűnő!!!
2012-04-12
Ez a termék kitűnő!!! 5-10 perc alatt rá lehet érezni!! Azon kívül, hogy jól erősíti az alkart még szórakoztató is!!! Nekem nagyon bejött és nem bántam meg a vásárlást!! Mindenkinek ajánlom! Köszönöm!!!