Powerball 250Hz Classic

 / 4.4 11 vélemény
PowerBall Powerball 250Hz Classic
Ár: 5 690 Ft
Nem rendelhető!


Termék más kiszerelései

Termékleírás összecsukása »

Powerball 250HZ

A Powerball "alap" változata, melyre akár utólag is felszerelhető a digitális fordulatszámmérő.

Hogy mi is az a Powerball? Dióhéjban egy remek alkererő javító készülék: kiválóan alkalmas arra, hogy erősítse az ujjakat, a csuklót, illetve az alkar izmait és nem utolsó sorban a szorítást. Egyedülálló hatásának köszönhetően hatékonyan erősít, melynek erőemelők, falmászók, biciklisek, teniszezők, golfozók, squash játékosok, de még zenészek is hasznát vehetik. A megnövekedett erőnlét, állóképesség, és kézügyesség az élet minden terén jól jön.

Hogyan működik? Egy nagyon okos kis szerkezet szolgáltatja az egésznek a lelkét: ez tulajdonképpen egy belső rotor, ami anélkül mozgatja meg az ujjakat és a csuklót, hogy túlterhelné azokat. Így nem csak a csukló mobilitását és hajlékonyságát lehet vele edzeni, hanem akár rehabilitációs célzattal (sérülések után) is rengeteget profitálhatunk használatából. A rotor forgása során generált ellenállásnak köszönhetően minél gyorsabban pörgetjük a labdát, az annál nagyobb ellenállást fog biztosítani, így növelve az izommunkát! Ez az alkar izmainak olyan különleges erősítését teszi lehetővé, ami pontosan illeszkedik az aktuális erőnlétünkhöz.

Termékleírás összecsukása »


Kérdések

Kérdés
2017-03-31
Sziasztok!

Köszönöm a segítséget, sikerült a beindítás hamar, most már nagyszerűen pörög. Nagyon jó eszköznek tartom!

válasz
2017-04-01
Ezt örömmel halljuk. :)

Vevővélemények

Hasznos
2015-07-16
Azt kapja az ember, amit várt. Jó és egyedi termék, ami hozzájárul mint a fogás, mint a csukló erősítéséhez, anélkül, hogy az ízületeket terhelné. Semmilyen súlyzós gyakorlattal nem tudtam még olyan hatást a csuklómnál elérni, mint ezzel a termékkel. Mindenkinek ajánlom, aki ezeket a területeket valami plusszal megszeretné edzeni.