Creatine-FX (25x10gr.)

 / 4.6 5 vélemény
Pro Nutrition Creatine-FX 25x10gr.
Ár: 3 190 Ft
Egységár: 127,60 Ft/xgr.
Íz:
citrom
Darabszám:
Kosárba teszem


Termékleírás összecsukása »

PRO NUTRITION NEW CREATINE FX

A PRO NUTRITION az osztrák Ultrapure Creatine-okat használja, ami a termék minősége szempontjából 100% garanciát jelent. Az Ultrapure Creatine a legtisztább gyógyszerészeti kreatin, ami létezik a világon.

A Pro Nutrition New Creatine FX tasakonként 5 gramm szuperadag ULTRAPURE CREATINE MONOHYDRAT-OT tartalmaz. Klinikai tanulmányok bebizonyították, hogy a pezsgő formában bevitt kreatin háromszor jobban hasznosul a növekedés szempontjából, mint por bevitele esetén.

A Pro Nutrition New Creatine Fx egy olyan egyedülálló formula, amely hozzáadott dextrózt tartalmaz, ezzel elősegítve a kreatin izmokba való gyorsabb eljutását, ezáltal hatásosabban segítve elő az izomtérfogat-növekedést, és a maximális bedurranást!

A kreatin aminosavakból felépülő tripeptid. Napi szükséglete 2-3 gramm, amit húsokból, halakból, és más állati termékekből tudunk fedezni. A hiányzó részt a vesék, a máj és a hasnyálmirigy aminosavakból szintetizálja. Az izmokban lévő kreatinraktárak szintje közvetlen kapcsolatban áll a fizikai teljesítménnyel. Fizikai terhelés (edzés), és szénhidrát adagolása fokozza a kreatin beépülését az izomba, amit az inzulin közvetít. A kreatinos kiegészítés 20-40 %-kal növeli az izmokban a kreatin elraktározását. Kirobbanó többletenergia, jelentős izomtömeg- és erőnövekedés érezhető rövid idő alatt!

Szerepet játszik az edzés során létrejövő savasodás kivédésében, segíti az izomregenerálódást. Javíthatja az életminőséget, különösen időskorban, az erő, a mozgás és az energia szinten tartásával.

Fogyasztása esetén válható előnyök:

 • Részt vesz az adenozin-trifoszfát (ATP), valamint a mellékvesekéreg-hormonok szintézisében.
 • Kirobbanó többlet energiát biztosít, ami segít a teljesítmény növelésében.
 • A sejtek térfogatát 50 %-kal növeli azáltal, hogy több vizet von az izomsejtekbe.
 • Növeli a fehérjeszintézist, fokozza a természetes növekedési hormon kiválasztását.
 • Jelentős izomtömeg- és erőnövekedést hoz létre nagyon rövid idő alatt.
 • Segít a zsírmentes testtömeg-építésben, növeli a száraz izomállományt.
 • A hozzáadott egyszerű dextróz a kreatin felszívódását jelentősen növeli.
 • C-vitamin tartalma miatt erős antioxidáns.
 • Segíti a vas felszívódását, hozzájárul a vörösvértestek képzéséhez.
 • Immunrendszer-erősítő és teljesítőképesség-fokozó.
 • Sokféle enzimet aktivál, fontos szerepe van a sejtépítésben.

Felhasználási javaslat:

Feltöltési fázisban testsúlytól függően naponta 3-4 tasak 7-10 napig, majd fenntartó adagja 1-2 tasak 4-5dl vízzel fogyasztva.

Ötlet: Növeli a hatékonyságot, ha szinten tartásnál az első adagot reggel éhgyomorra, a másodikat közvetlenül edzés után, míg feltöltésnél a másik egy-két adagot közvetlenül étkezések előtt, kizárólag vízzel fogyasztjuk. A kúra alatt a vízfogyasztást jelentős mértékben növeljük. A koffein csökkenti a felszívódási képességet, ezért fogyasztását a kúra idején mérsékeljük.

Termékleírás összecsukása »Kérdések

Kérdés
2014-03-31
Üdv!
Myofusion Probiotic Series-el jó kombó lenne-e ez a kreatin, és ha igen, akkor hogyan adagoljam? Ha edzés előtt megy a kreatin, edzés után meg a fehérje az úgy megfelelő? Pihenőnapokon, hogy lenne ideális szedni őket?
Előre is köszönöm!

válasz
2018-02-05
Szia,

mehetnek együtt, a kreatinról pedig kapsz egy konkrét cikket: A kreatin szedése builder-módra
A fehérjét fogyaszd reggel, edzés után, ha sok idő telne el étkezések között, egy esti étkezés helyett, csak arra figyelj, hogy a nettó fehérjebeviteled max fele származzon kiegészítőből.

Vevővélemények

Scitec elég nagy melléfogása!!!
2017-11-28
Sajnálatos hogy a scitec megszüntette a pezsgő kreatin gyártását (Pump fx). Mióta megszűnt azóta ezt a terméket használom ami teljesen megfelelő minőségű!