Kreatin pezsgőtabletta (16 tab.)

 / 4.3 28 vélemény
BioTech USA Kreatin pezsgőtabletta 16 tab.
Ár: 940 Ft
Egységár: 58.75 Ft/tab.
Íz:
Darabszám:
Kosárba teszem


Termék más kiszerelései

Termékleírás összecsukása »

CREATINE PEZSGŐTABLETTA

KREATIN-MONOHIDRÁT PEZSGŐTABLETTÁK FRISSÍTŐ, ÍZLETES ITAL KÉSZÍTÉSÉHEZ.

1 PEZSGŐTABLETTA TARTALMA:

A kreatin növeli a fizikai teljesítményt rövid, sorozatos, nagy intenzitású testmozgás során. A kedvező hatás napi 3 g kreatin bevitelével érhető el. A hideg vízben is feloldható Kreatin pezsgőtablettából frissítő, ízletes ital készíthető. A Creatine Pezsgőtablettaaz összes többi BioTech USA termékhez hasonlóan biztonságos, gondosan kiválasztott összetevőket tartalmaznak.

100%-ban gluténmentes!

Felhasználási javaslat:

Tegyél egy pezsgőtablettát 2 dl hideg vízbe, és várj, míg feloldódik.

Termékleírás összecsukása »Kérdések

Kérdés
2019-08-11
Hali! 34 éves, 175cm,110-115kg vagyok. Jó ideje nem volt lehetőségem a súlyzós edzésre, de most szeretném újra elkezdeni. A cél zsír leadása és izmosodás.A kérdésem az lenne hogy mi a célszerű, melyikkel kezdjem... Izomtömeg majd zsír leadás vagy fordítva, és ehhez milyen étrendet javasolsz?(fehérje,Ch, zsír bevitel) könnyen zsírosodok...
Előre is köszi!

válasz
2019-08-15
Szia!

Csináld egyszerre! Így :) Építs izmot és szabadulj meg a zsírtól – egyszerre!. Étrend, egyéb infó itt: Izomtömeg-növelő étrend, 70kg. CSak számold át az adagokat a saját testsúlyodra. A legfontosabb hogy 2g fehérje legyen mindig meg.

Vevővélemények

2019-03-26
2 napja használom rengeteget dolgozom 100% fizikai munka,napi (10-11 ezer km megmozgatása,9-12 kg os tételekben!Abszolút pozitiv a véleményem,reggel munkába indulás előtt megiszom,kb fél órával előtte és sokkal intenzivebben tudok dolgozni,sokkal kevésbé fáradok el és folyamatossan kitartott a napi munka végéig.Kiváncsi vagyok,hogy ezt az intenzitást a további napokban is tudja e hozni,amennyiben igen akkor arról,újra beszámolok! Eddig az abszolút ajánlott kategória!