Padlizsánhajó

2017-05-28
 / 5.0
Értékeléshez kérlek jelentkezz be! Belépés/Regisztráció

Ne ijedj meg, nem mentünk át vegába, marhahajó ez igazából. Csak a csónaktest van padlizsánból és mire elkészülsz vele, rá fogsz döbbenni, hogy egészen komoly kaját csináltál, amit ugyan főzni is meg sütni is kell, de megéri!


Kapcsolódó cikkek
Hozzávalók: * 60g 100% Whey Protein Professional * 4 teáskanál zselatin * 100g 70+%-os étcsoki * Kevés kókuszzsír (ízlés szerint) * étcsoki...
Zabszelet házilag! Pofonegyszerű recept: csak keverd össze a hozzávalókat, süsd ki, és máris kéz a házilag elkészített csokis-zabpelyhes zabfalat, melyet lelkii...
Csak 15 perced van főzni? Ezt a villámgyors csirke receptet kb ennyi ideig tart összedobni, kicsomagolástól tálalásig, már persze ha ügyesen tudsz húst kockázni...
HOZZÁVALÓK * 250g lazacfilé * halak fűszerkeverék * 1 gerezd fokhagyma * 1 csokor snidling vagy újhagyma, vagy más zöld fűszernövény * fél vöröshagym...
Paradicsomos csirke recept akadt már korábban a Gasztro rovatban. Azonban meg fogtok lepődni, milyen gyökeresen más ízvilág csiholható ki két hasonló receptből,...
Belefutottunk egy adag pulykaszárny filébe a piacon, le is csaptunk rá, megsütöttük, és nyakon öntöttünk egy kis gombamártással, amit főzőtejszín nélkül készíte...
Elsőre nem hittük, hogy ezekkel az alapanyagokkal bármiféle hasonlóságot el tudunk érni a mákos gubával, de a mák végül győzött :) Így nem félünk kijelenteni, h...
Vendégváró finomság, fehérjedúsan, mindenféle szemét hozzávaló nélkül? Igen, ez a recept tökéletesen megfelel a célnak! Tonhallal töltött paradicsom recept a Bu...

Kérdésed van a cikkel kapcsolatban? Tedd fel!

Ebben a rovatban kérdéseket csak regisztrált felhasználóink tehetnek fel!
Kérlek, jelentkezz be!

Kérdés
2017-06-01
Szövegesen is leírnátok a receptet?

válasz
2017-06-15
Szia!

Hozzávalók:

- 1 db jól megtermett padlizsán
- 200 g NPK Charolais darált marha
- 1 fej vöröshagyma
- kókuszzsír
- só, bors
- paradicsomszósz
- petrezselyem

Elkészítés:

1.: Kapard ki egy kanál segítségével a padlizsán belsejét.
2.: Pirítsd le a hagymát a kókuszzsír társaságában.
3.: Mehet rá a marha és a kikapargatott padlizsán belseje + a só és a bors.
4.: Önts hozzá egy kevés paradicsomszószt, ízlés szerint.
5.: Töltsd bele a marhát a padlizsánba.
6.: Egy olajjal kikent tepsibe mehet az egész.
7.: Előmelegített sütőben 20 perc alatt, 180-200 fokon süsd készre.
Kérdés
2017-05-28
Szia!nTudom ez most nem egy idevágó kérdés... Fiú vagyok.A kérdésem az lenne hogy elkezdtem helyesen táplálkozni rendszeresen edzeni és fehérje készítményt is iszok edzések után.(egyébként már 7 éve focizok)nA gond az hogy olyan alkat vagyok akinek a hasa úgymond aránytalan a mellével,tehát a mellkasom nagyon vékony a hasam meg nem.Mit csinálok rosszul??nMit tanácsolsz?

válasz
2017-06-07
Szia!

Nem nagyon tudsz vele mit kezdeni: kezdj el súlyzóst edzést végezni, figyelj a kajára és javulni fog valamelyest a helyzet.