Padlizsánhajó

2017-05-28
 / 5.0
Értékeléshez kérlek jelentkezz be! Belépés/Regisztráció

Ne ijedj meg, nem mentünk át vegába, marhahajó ez igazából. Csak a csónaktest van padlizsánból és mire elkészülsz vele, rá fogsz döbbenni, hogy egészen komoly kaját csináltál, amit ugyan főzni is meg sütni is kell, de megéri!


Kapcsolódó cikkek
Protein szelet recept nélkül nem is lenne Builder a Gasztro rovat, nem igaz? Nos, itt van, kapásból három fehérje szelet recept, mindhárom sütés nélkül, egyszer...
Mikor máskor döntöttünk volna úgy, hogy kipróbálunk egy új saslikos receptet, ha nem a legnagyobb téli hidegben? Tiszta szerencse, hogy sütőben is simán elkészí...
Végleges megoldás a csirke-rizs kombó hordozhatóvá tételére. Most megtudhatod, hogyan vidd magaddal és hogyan küldd le evőeszközök nélkül. Kattanj rá!...
Szénhidrátmentes tésztából készült pancake recept? Naná! Új mániánk, az útifű maghéj ebben is segítségünkre volt! Az eredmény nem esztétikus, ellenben rendkívül...
Fűszeres, egyszerű, gyors, finom, és nem tartalmaz semmi szemét alapanyagot - Kinek ne kellene ilyen kaja? Fusd végig a fokhagymás-pestós csirkemell receptjét, ...
Diétás süti, diétás köret, egyszerű, finom, mégis, mi kell még? A NoCarb Noodle segítségével egyszerre tudsz kaja utáni édességet, és a hús mellé szénhidrátszeg...
Minden gyorskajának megvan az ehető, diétás verziója. A kínai sem kivétel, könnyen meg tudod csinálni magadnak, így attól sem kell félned, hogy szegény Buksi va...
Fehérje, kuszkusz, zabkorpa, no meg egy tojás, egy kis kézimunka, egy kis étcsoki, és máris kész a teljes egészében builderes fejlesztésű fehérjegombóc! ...

Kérdésed van a cikkel kapcsolatban? Tedd fel!

Ebben a rovatban kérdéseket csak regisztrált felhasználóink tehetnek fel!
Kérlek, jelentkezz be!

Kérdés
2017-06-01
Szövegesen is leírnátok a receptet?

válasz
2017-06-15
Szia!

Hozzávalók:

- 1 db jól megtermett padlizsán
- 200 g NPK Charolais darált marha
- 1 fej vöröshagyma
- kókuszzsír
- só, bors
- paradicsomszósz
- petrezselyem

Elkészítés:

1.: Kapard ki egy kanál segítségével a padlizsán belsejét.
2.: Pirítsd le a hagymát a kókuszzsír társaságában.
3.: Mehet rá a marha és a kikapargatott padlizsán belseje + a só és a bors.
4.: Önts hozzá egy kevés paradicsomszószt, ízlés szerint.
5.: Töltsd bele a marhát a padlizsánba.
6.: Egy olajjal kikent tepsibe mehet az egész.
7.: Előmelegített sütőben 20 perc alatt, 180-200 fokon süsd készre.
Kérdés
2017-05-28
Szia!nTudom ez most nem egy idevágó kérdés... Fiú vagyok.A kérdésem az lenne hogy elkezdtem helyesen táplálkozni rendszeresen edzeni és fehérje készítményt is iszok edzések után.(egyébként már 7 éve focizok)nA gond az hogy olyan alkat vagyok akinek a hasa úgymond aránytalan a mellével,tehát a mellkasom nagyon vékony a hasam meg nem.Mit csinálok rosszul??nMit tanácsolsz?

válasz
2017-06-07
Szia!

Nem nagyon tudsz vele mit kezdeni: kezdj el súlyzóst edzést végezni, figyelj a kajára és javulni fog valamelyest a helyzet.