Padlizsánhajó

2017-05-28
 / 5.0
Értékeléshez kérlek jelentkezz be! Belépés/Regisztráció

Ne ijedj meg, nem mentünk át vegába, marhahajó ez igazából. Csak a csónaktest van padlizsánból és mire elkészülsz vele, rá fogsz döbbenni, hogy egészen komoly kaját csináltál, amit ugyan főzni is meg sütni is kell, de megéri!


Kapcsolódó cikkek
Mikor máskor döntöttünk volna úgy, hogy kipróbálunk egy új saslikos receptet, ha nem a legnagyobb téli hidegben? Tiszta szerencse, hogy sütőben is simán elkészí...
A túrós piskóta hallatán mindenkinek összefut a nyál a szájában, de nem muszáj felesleges szénhidrátot és cukrot tömni magunkba. Létezik ugyanis egy jolly joker...
A legegyszerűbb proteines süti receptjét már ismered. De hogy mi mindent lehet belőle kihozni? Nos, lássuk az első két, azaz három verziót! Builder Gasztro küls...
Nem nagy titok, hogy a legjobban az a tápanyag hasznosul, amit nem kell feldolgozni, sem hőkezelni. Kevés húsfajta ehető azonban nyersen, mert vagy az emésztőre...
Igazi, hamisítatlan vendégváró finomság, ami nem mellékesen fehérjebomba is - igen, ez a sajttekercs! Ne ijesszen meg a dolog, igazán egyszerű elkészíteni, még ...
Hozzávalók: * 25db 7-8 centis sáska * sültcsirke fűszersó * kókuszzsír * majonéz ízlés szerint A RECEPT ELKÉSZÍTÉSE LÉPÉSRŐL LÉPÉSRE 1. Az é...
Tonhalat már sokadik alkalommal használjuk gasztro adásainkban, nem is véletlenül, ugyanis remek ízű fehérjeforrásokat tudunk belőle varázsolni. Ebben a receptb...
NEM SOK OLYAN ÖSSZETEVŐ HASZNOS A SPORTOLÓK - ÉS MINDENKI MÁS - SZÁMÁRA, MINT A CSIRKEMELL ÉS A TOJÁS. HA EZEKET EGY ÉTELBEN PÁROSÍTANI TUDJUK ÚGY, HOGY NE KELL...

Kérdésed van a cikkel kapcsolatban? Tedd fel!

Ebben a rovatban kérdéseket csak regisztrált felhasználóink tehetnek fel!
Kérlek, jelentkezz be!

Kérdés
2017-06-01
Szövegesen is leírnátok a receptet?

válasz
2017-06-15
Szia!

Hozzávalók:

- 1 db jól megtermett padlizsán
- 200 g NPK Charolais darált marha
- 1 fej vöröshagyma
- kókuszzsír
- só, bors
- paradicsomszósz
- petrezselyem

Elkészítés:

1.: Kapard ki egy kanál segítségével a padlizsán belsejét.
2.: Pirítsd le a hagymát a kókuszzsír társaságában.
3.: Mehet rá a marha és a kikapargatott padlizsán belseje + a só és a bors.
4.: Önts hozzá egy kevés paradicsomszószt, ízlés szerint.
5.: Töltsd bele a marhát a padlizsánba.
6.: Egy olajjal kikent tepsibe mehet az egész.
7.: Előmelegített sütőben 20 perc alatt, 180-200 fokon süsd készre.
Kérdés
2017-05-28
Szia!nTudom ez most nem egy idevágó kérdés... Fiú vagyok.A kérdésem az lenne hogy elkezdtem helyesen táplálkozni rendszeresen edzeni és fehérje készítményt is iszok edzések után.(egyébként már 7 éve focizok)nA gond az hogy olyan alkat vagyok akinek a hasa úgymond aránytalan a mellével,tehát a mellkasom nagyon vékony a hasam meg nem.Mit csinálok rosszul??nMit tanácsolsz?

válasz
2017-06-07
Szia!

Nem nagyon tudsz vele mit kezdeni: kezdj el súlyzóst edzést végezni, figyelj a kajára és javulni fog valamelyest a helyzet.