Estrodex (90 kap.)

 
San Nutrition Estrodex 90 kap.
Ár: 9 445 Ft
Egységár: 104,94 Ft/kap.
Nem rendelhető!


Termékleírás összecsukása »

Estrodex

Estrodex Aromatáz-gátló

Az Estrodex egy új, forradalmi szer, mely az anabolikus környezet optimalizálására és segítésére képes az ösztrogénszint csökkentése és a tesztoszteronszint növelése által. Ezt az exkluzív szert a SAN vezető szakemberei fejlesztették ki. Agresszívan győzedelmeskedik a megnövekedett ösztrogénszint felett, amely gyakori kísérőjelensége az erős szteroid, prohormon és proszteroid ciklusoknak. Végül az Estrodex-szel lehetővé válik a megnövelt tesztoszteronszintből származó anabolikus előnyök olyan jellegű kihasználása, amely megelőzi az általában a test megnövekedett ösztrogénszintjével együttjáró negatív mellékhatásokat, mint a gynecomastia, a vízvisszatartás és testzsír felhalmozódás.

Az Estrodex speciális mennyiségű csalánt, Diindol-metánt (DIM), 3,5,4' -trihidroxi-transz-stilbenét és kalcium D-Glukarátot tartalmaz.

Ezek az összetevők együtt szinergikus módon megakadályozzák, hogy a tesztoszteron ösztrogénné alakuljon. Az Estrodex képes aktív ösztrogént inaktív ösztrogén metabolitokká is alakítani úgy, hogy blokkolja az ösztorgént a mindenkori ösztrogén receptor helyén a férfiak mellszövetében, és felszabadítja a test fölösleges ösztrogénjeit. Ami még fontosabb: a csalán egy olyan új, nyugati gyógyfű, mely bizonyítottan szabályozza az SHBG szintjét (nemi hormon-megkötő globulint), és ennek következtében elősegíti a testben a fokozott SZABAD tesztoszteronszint kialakulását.**

Termékleírás összecsukása »Kérdések

Kérdés
2015-04-30
Üdv!
50 feletti férfinak normál tartományban lévő össztesztoszteron, de alacsony szabad tesztoszteron és kissé magasabb SHGB és prolaktin esetén mit ajánlanátok? Előre is köszi a választ!

válasz
2018-02-05
Szia!

Mindenképpen DAA-t, például DAA Ultra-t. Nem ismerek hatásosabb tesztoszteronfokozó táplálékkiegészítőt, nálam már számtalanszor bizonyított.

Vevővélemények