Top Shape (180 kap.)

 / 3.5 8 vélemény
Scitec Nutrition Top Shape 180 kap.
Ár: 5 880 Ft
6 190 Ft
Megtakarítás:310 Ft 5%
Egységár: 32,67 Ft/kap.
Nem rendelhető!


Termékleírás összecsukása »

TOP SHAPE

Testsúly és vérkoleszterin menedzselés glükomannán rosttal

A Glükomannán (Ördögnyelv-kivonat) hozzájárul a testsúlycsökkenéshez kalóriacsökkentett táplálkozás mellett.

Tudományos egyetértés áll fenn a testsúlycsökkentés jótékony élettani hatásait illetően a túlsúlyos személyek esetében. Klinikai tanulmányok kimutatták, hogy statisztikailag jelentős hatást produkál a Glükomannán (Ördögnyelv-kivonat) a testsúlycsökkentésben, ha energiacsökkentett táplálkozás mellett alkalmazzák, mégpedig étkezések előtt adagolva. A mechanizmus, amelyen keresztül a Glükomannán kifejtheti a neki tulajdonított hatását a következő: ez az oldható rosttípus viszkózus, gélszerű anyagot képez a gyomorban, ha folyadék éri; ez a „tömeghatás” késlelteti a gyomorürülést, ami jóllakottság érzetet kelt, ezzel csökkenti az későbbi kalória bevitelt. A konklúzió tehát az, hogy ok-okozati összefüggés állapítható meg a Glükomannán fogyasztása és a testsúlycsökkenés között, energiacsökkentett táplálkozás követése esetén.*

A hasznos élettani hatás napi 3 gramm Glükomannán bevitelével érhető el, napi 3 elosztott dózisban, azaz 1 grammonként bevíve azt (3x2 kapszula). Hasonlóképpen, a rendelkezésre álló tudományos adatok alapján az is megállapítható, hogy ok-okozati összefüggés áll fenn a Glükomannán fogyasztása és a vérkoleszterin koncentrációjának csökkenése között. A normál vérkoleszterinszint fenntartása jótékony hatással van az egészségre! A Glükomannán hozzájárul a normál koleszterinszint fenntartásához.* Ez a jótékony hatás napi 4 gramm Glükomannán fogyasztásával (8 kapszula) érhető el.

*Az Európai Élelmiszer-biztonsági Hatóság (EFSA) által tudományosan bizonyított, és az Európai Bizottság (EC) által engedélyezett állítások.

Használati utasítás

Testsúlycsökkentésre: csökkentett energiatartalmú étrend keretében: vegyen be 2 kapszulát naponta 3-szor 1-2 pohár vízzel étkezés előtt. A megfelelő folyadékbevitel biztosítása szükséges annak érdekében, hogy a kapszula a gyomorba kerüljön!
Normál koleszterin-szint fenntartására: vegyen be naponta 8 (4 x 2) kapszulát bő folyadékkal annak érdekében, hogy a kapszula a gyomorba kerüljön.

Allergén információ
Tej-, szója- és tojásfehérjét, glutént, ill. mogyorót feldolgozó üzemben készült!

Termékleírás összecsukása »Kérdések

Kérdés
2016-04-05
Szia!
Érdeklődnék, hogy a 100% whey pro, revex-16, folyékony L-Carnitine, BCAA+glutamine, beta alanine és a top shape szedhetem együtt? Nem sok egy kicsit? A carni és az alanine edzés előtt menne, a BCAA+gluta edzés közben.
Válaszodat előre is köszönöm.

válasz
2016-04-06
Szia. Nem érzem soknak, mehetnek együtt nyugodtan!

Vevővélemények

rost tabletta
2015-03-24
Gyakorlatilag egy növényi rostot tartalmazó tablettáról van szó, ha jól vettem észre, akkor ugyanaz a növény, amiből a NoCarb tészta is készül. Az ajánlott mennyiséget én kissé soknak érzem, mondjuk nem koleszterin szint miatt szedem, illetve diétához megadott mennyiségnek sem látom túl sok értelmét. Ha rendesen diétázol, akkor fogyasztasz megfelelő mennyiségű zöldséget, tehát a rostbevitel meg van oldva. Mivel már egy tabletta is érezhetően telít, ezért éhség ellen tökéletes, egy kisebb étkezéssel együtt is megadja a jóllakottság illúzióját. Ugyancsak hasznos, ha valamiért nem tudsz zöldséget enni, esetleg nem megfelelő minőségű az étel, ekkor is segíthet. Ilyen alkalmi (napi 1-2) használat esetén amúgy nagyon sokáig elég az a 180 tabletta, tehát érdemes beruházni rá. A kapszulát nagyon sok folyadékkal kell bevenni, ez nálam 4-5 decit jelentett, anélkül nem volt meg az a telítettség érzet, gondolom a rost nem tudott megfelelő mennyiségű vizet felvenni a gyomorban.