Omega 3 (120 kap.)

 / 4.6 12 vélemény
Protein Buzz Omega 3 120 kap.
Ár: 2 490 Ft
Egységár: 20,75 Ft/kap.
Darabszám:
Kosárba teszem


Termék más kiszerelései

Termékleírás összecsukása »

Protein Buzz Omega 3

Törődj a szíved egészségével!

  • E-vitaminnal (2 mg) megerősítve!
  • 400 mg EPA
  • 300 mg DHA

Az Omega 3 zsírsavak (EPA, DHA, ALA) napi szintű bevitele rendkívül fontos a szív- és érrendszer egészségének fenntartása érdekében. Sajnos a magyar lakosság körében pont a szív- és érrendszeri megbetegedés a vezető halálok.

Az EPA és a DHA a szív normál működését segítik elő. A DHA az egészséges látás és agyi funkciók fenntartásához is hozzájárul. A finomított, koleszterinmentes halolaj a DHA és az EPA mellett étrend-kiegészítést is jelent. Minden kapszula halolaj tartalmaz EPA-t, ami a vérkeringés számára fontos, valamint DHA-t, ami az egészséges szívműködéshez szükséges. A halolaj ALA forrása is, ami segít fenntartani a vér normál koleszterinszintjét.

A jótékony hatás már napi 250 mg DHA és EPA bevitelével is elérhető.

Adagolás

Napi 2 lágykapszula vízzel.

Termékleírás összecsukása »Kérdések


Vevővélemények

Hasznos kiegészítő
2018-04-03
Véleményem szerint annyira fontos mint a fehérje vagy a multivitamin. Rengeteg hasznos tulajdonsága van (persze nem mindet érezni azonnal, csak amikor abbahagyjuk a szedését). Használata óta valamivel jobbak az ízületeim, szellemileg is helyén vagyok meg úgy érzem hogy a bélmozgásnak is jót tesz (ezen ne mosolyogjon senki, ez is fontos :) ).