VitaKrill olaj (90 kap.)

 / 5.0 2 vélemény
VitaKing VitaKrill olaj 90 kap.
Ár: 4 990 Ft
Egységár: 55,44 Ft/kap.
Darabszám:
Kosárba teszem


Termék más kiszerelései

Termékleírás összecsukása »

VitaKrill

A krillek (világító rákok) hatalmas rajokban fordulnak elő a világ minden óceánjában, de leginkább az Antarktisz környékén. Főleg növényi planktonokkal táplálkoznak.

Mind a krill olaj, mind a halolaj Omega-3 zsírsavakban gazdag, különösen DHA-ban és EPA-ban, amelyek nélkülözhetetlenek az emberi egészség számára.

A krill olaj szervezet számára feldolgozhatóbb, mint a halolaj. Sok embernél gondot okoz a halolaj emésztése. Nekik kiváló alternatíva a krill olaj.

A rákolajban rengeteg a természetes antioxidáns és ezek között is kiemelkedő az astaxantin tartama. Az astaxantin egy piros, zsírban oldódó festékanyag, amely algákban, lazacban, rákokban található meg.

Termékleírás összecsukása »Kérdések

Kérdés
2015-12-23
Ha túlsúly miatt magas a vérnyomásom, illetve félek a vércukor szint emelkedéstől és a koleszterinétől (utóbbi kettő normális) akkor melyiket érdemesebb szednem? Napi 6 szem hajolaj vagy ebből 3 szem? Ebben db-jában 495mg krillolaj van ha jól olvasom.

válasz
2015-12-23
Szia!

Ha minden igaz, sokkal kevesebb krill olaj a jobb hasznosulása és a kedvezőbb zsírsavprofilja miatt ugyanannyi EPA-t és DHA-t képes biztosítani, így elvileg működhet a dolog.

Vevővélemények

2017-12-06
Egy családtagomnak rendeltem, hogy a vérzsírok és a koleszterin szintje ne emelkedjen, hogy ezzel kiváltsuk a sok izom fájdalmat okozó sztatinokat. Csak annyit tudok mondani, hogy bizonyára ér valamit, mert a véreredményei nem romlottak, és még hanyagolható a gyógyszerek szedése is. Ha ez nem volna jó, akkor ettől nincs is jobb, csak ennyi a véleményem!