Omega 3 (Fish Oil) (90 g.k.)

 / 4.8 33 vélemény
VitaKing Omega 3 (Fish Oil) 90 g.k.
Ár: 2 990 Ft
Egységár: 33,22 Ft/g.k.
Darabszám:
Kosárba teszem


Termék más kiszerelései

Termékleírás összecsukása »

Halolaj Omega-3 1200mg

Az omega-3 zsírsavak mindig is jelen voltak az emberiség táplálkozásában, de csak az utóbbi évtizedekben ismerték fel, hogy milyen fontos szerepük van a szervezet megfelelő működésének fenntartásában. Jótékony tulajdonságai miatt napjainkban igen megnőtt az érdeklődés iránta.

Ilyen pozitív hatással van a halolajban található Omega-3 (és a benne lévő EPA és DHA) zsírsav a szervezetre:

  • Az EPA és a DHA hozzájárul a szív megfelelő működésé­hez - a kedvező hatás 250 mg EPA és DHA napi bevitelével érhető el.
  • A DHA (dokozahexaénsav) hozzájárul a normál agymű­ködés fenntartásához - a kedvező hatás 250 mg DHA napi bevitelével érhető el
  • hozzájárul a normál látás fenntartásához is - a kedvező hatás 250 mg DHA napi bevitelével érhető el

OÉTI bejegyzési szám: 16115/2015

Termékleírás összecsukása »Kérdések

Kérdés
2014-12-08
Hello
http://www*************************
Ez érdekes...hülyeség lenne? Én azt olvastam nálatok valamelyik cikkbe hogy napi 6-7 g csodákra képes.

válasz
2014-12-09
Szia!

A tapasztalataink ezt mutatják, az áltudományos okosságot általában meghagyjuk azoknak, akik csak elméleti síkon mozognak a témakörben. :) Gondolom, a 3 karika téliszalámival a szendvicsben nincsen gond, amiben kapásból van 10g telített állati zsiradék.

Vevővélemények

Elengedhetetlen
2015-08-09
A zsírszegény étkezés mellé elengedhetetlen a megfelelő zsírbevitel, így a halolaj kapszula fogyasztás. Napi legalább 3 kapszulát fogyasztok. De van, hogy többet. Ezen kívül viszont más zsír nem nagyon megy le, a húsban levő minimálison kívül. Vitamin, izületvédő és fehérje mellett ez a következő a fontossági sorrendben, mikor leadom a rendelést.
Kitünő izület védelem.
2015-08-15
Megvagyok elégedve a termékkel. Nagyon jó az ára és elég napi egyet bevenni és igy is hatásos és három hónapig elég. Lehet belöle többet szedni akkor sem érzem a hal izét. Mivel kevés halat eszem evvel pótolom és jó hatással van az izűleteimre is.
Alap kiegészítő
2015-08-20
Semmi extra, de jó ha szedi az ember, nem tapasztaltam hal szagot, bár nem is szedem mega dózisban.
Alap darab!
2016-03-20
Most rendeltem belőle a második dobozzal, ugyanis nagyon jó árban, egy nagyon hasznos és minőségi terméket kap cserébe az ember. Nem csak sportolóknak, hanem átlag embereknek is alap kiegészítőnek kellene lennie az Omega 3-nak! Csak ajánlani tudom mindenkinek!