Omega 3-6-9 (120 kap.)

 / 5.0 2 vélemény
Trec Nutrition Omega 3-6-9 120 kap.
Ár: 3 090 Ft
Egységár: 25,75 Ft/kap.
Nem rendelhető!


Termék más kiszerelései

Termékleírás összecsukása »

Omega 3-6-9 (120 kapszula)

Az Omega 3-6-9 egy koncentrált táplálék-kiegészítő, ami az öt nélkülözhetetlen telítetlen zsírsav keverékét tartalmazza. A telítetlen zsírsavaknak lényeges befolyása van a testünk állóképességére és a test általános egészségi állapotára. Intenzív fizikai tevékenység esetén az igény ezekre az összetevőkre jelenősen megnő (például sportolók, fizikai munkások esetében). A szükséges telítetlen zsírsavak egyetlen forrása a jól kiegyensúlyozott étrend, ami megfelelő mennyiségben tartalmazza az úgynevezett "jó zsírokat". Különösen a sportolók korlátozzák a mindennapos étkezésből származó zsírfogyasztást, emiatt ezek a fontos összetevők hiányozni fognak a szervezetükből. Ennek hatása lényeges fizikai teljesítmény csökkenés lehet. Az Omega 3-6-9 segíti többek között a következőkért felelős rendszerek működését: izomszövet növekedés, magas energiaszint fenntartása, zsírszövet csökkenés, antioxidáns tevékenység, immunrendszer működés, porcok- és ízületi kapcsolódások, a test regenerációjának felgyorsítása. Szervezetünk alkotórészeinek helyes és megfelelő funkcionálásához akár csak a vitaminokat, ásványi anyagokat, hasonlóképpen a telítetlen zsírsavakat is szükséges a mindennapos étkezés során elfogyasztanunk.

AJÁNLOTT HASZNÁLAT:

Naponta 1 kapszula 3-szor étkezés alatt, vagy közvetlenül utána, lehetőleg 200-300 ml folyadékkal bevéve. A kiegészítőt folyamatosan kell szedni 6-8 hétig.

Termékleírás összecsukása »Kérdések

Kérdés
2012-10-31
Szia
Lehet hülyeséget kérdezek de ez jobb mint az OMEGA-3? és mennyivel jobb mint ez?

válasz
2012-10-31
Más. Hiszen ez nemcsak Omega 3-at, de omega 6-ot és 9-et is tartalmaz. Az én véleményem az, hogy ez utóbbi kettőből amúgy is túl sokat viszünk be a hétköznapi életben, így inkább a tiszta Omega 3 termékeket preferálnám.

Vevővélemények

2013-06-10
colic Te egy nagyon vicces gyerek vagy! Orvosként szeretném megköszönni a kedves szavakat. Azért tanultunk 6 éven keresztül sokszor reggeltől estig, hogy ne segítsünk az embereknek, ugye? Köszi még egyszer! A termék meg rendben van nagyon, AJÁNLOM mindenkinek!


Nem fórum! - szerk.megj. / igaz, az eredeti beszólásnak sem volt köze közvetlenül a termékhez...