Essential FA (180 g.k.)

 
Scivation Essential FA 180 g.k.
Ár: 5 890 Ft
Egységár: 32,72 Ft/g.k.
Nem rendelhető!


Termékleírás összecsukása »

Essential FA

TELJES és BIZTONSÁGOS esszenciális zsírsav formula!

A fejlődésed megreked, ha nem biztosít szervezeted számára mindazt, amire szüksége van. A vitaminok, ásványi anyagok és aminosavak mellett, a szervezetednek szüksége van bizonyos zsírsavakra is, melyeket esszenciális zsírsavaknak nevezünk. E zsírsavak külső bevitele nélkül nem csak teljesítményed és fejlődésed marad el az optimálistól, de egészségi állapotod is leromlik. Kritikus szabályozó szerepet töltenek be a zsírvesztésben, a szív- és érrendszer egészséges működésében, a csontok, látás és agysejtek egészségében.

Ilyen speciális zsírsavak a DHA, EPA és a GLA. Az EPA és DHA hosszú szénláncú többszörösen telítetlen zsírsavak, melyek legjobb és legtisztább forrását a halolajok jelentik. Ám napjainkra a környezetszennyezés, a méreganyagok és toxinok felhalmozódása kritikus kérdéssé tették a tisztaságot!

A higany és egyéb nehézfémek, ösztrogén származékok és más szennyező anyagok leginkább állóvizeinket szennyezik és a halak húsában és zsírrétegében halmozódik fel.

A Scivation kizárólagosan Peru vizeiből származó extra magas minőségű, tisztaságú, higany menetes alapanyagot használ. Ez a legtisztább és legbiztonságosabb forrás!

A perui halászati törvények a legszigorúbbak a világon, a vízminőséget az IMARPE (Perui Tengerészeti Intézet) rendszeresen elemzi, és ennek alapján szabályozza a halászati cégek tevékenységét. Egyetlen más forrás sem garantál hasonló tisztaságot és folyamatos biztonságot.

A GLA napjaink egyik elfelejtett zsírsava, ám a testépítők kötelező kiegészítője. A GLA egy zsírégető zsiradék! A Scivation EssentialFA GLA tartalma gyógyszerészeti tisztaságú borágó-olajból származik.

Az EssentialFA utolsó összetevője a zsírsavak felszívódását és hasznosulását tökéletesítő vitamin és nyomelem mátrix, mely kalciumot, D3-vitamint, magnéziumot és E-vitamint tartalmaz.

Ajánlott adagolás:

Fogyassz 3 kapszula EssentilaFA-t napi 2 alkalommal, étkezés után.

Termékleírás összecsukása »Kérdések


Vevővélemények